Collecteweek 2023

19 t/m 24 juni - Kom je ook in actie?

Jouw hulp is hard nodig!

‘Listen to your guts’ en kom tijdens de Collecteweek samen met 14.000 collectanten in actie voor mensen met een spijsverteringsziekte. Je spijsvertering is van levensbelang, een bron van gezondheid maar ook het startpunt van veel ziektes. We collecteren voor meer onderzoek naar- en voorlichting over spijsverteringsaandoeningen.

De collecteweek is in 2023 van 19 t/m 24 juni.

Hoe wil jij collecteren?

schoen Created with Sketch.

Op straat

‘Listen to your guts’ en kom in actie voor mensen met een spijsverteringsziekte:

We vragen luid en duidelijk aandacht voor de spijsvertering met onze nieuwe lijfspreuk: Listen to your guts. Want je spijsvertering wil van zich laten horen en vertelt je alles over jouw gezondheid. En dit is belangrijk! Want: je leeft maar één keer. Om deze boodschap te verspreiden, delen mensen hun authentieke verhaal. Lees al deze verhalen hier.

Tijdens onze collecteweek vragen we aan alle collectanten om van zich te laten horen. Dit kan door langs de deuren te gaan met de collectebus én door online te collecteren.  
Alles over online collecteren lees je hier.
Alles over collecteren met QR-iDEAL code lees je hier

Aan de rest van Nederland vragen we om (gehoor) te geven aan de spijsvertering. Want we hebben er allemaal één en een gezonde spijsvertering is van levensbelang. 

Ben je al vrijwilliger en zoek je meer informatie?

Vragen?

Je kunt ons bereiken op: 033-7523555 (ma t/m vr tussen 09.00 – 17.00 uur) of via e-mail: collecte@mlds.nl.

mail ons
Doneer