Rekeningnummer & internetbankieren

Allereerst ontzettend bedankt dat je overweegt aan ons te doneren. Nederland telt ruim 2 miljoen mensen met een spijsverteringsziekte. Dat vinden wij er 2 miljoen te veel. Wij strijden voor een gezonde spijsvertering voor iedereen.

Wij willen je ook graag kunnen bedanken voor je steun. Door gebruik te maken van internetbankieren kunnen wij niet zomaar contact met je opnemen. Om je te kunnen bedanken, hebben wij jouw contactgegevens nodig. We mogen jouw gegevens natuurlijk niet zomaar gebruiken zonder jouw toestemming.

Lijkt het je leuk dat wij je kunnen bedanken? Vul dan bij het overmaken naar ons rekeningnummer NL70INGB0000002737 bij de omschrijving jouw postcode, huisnummer en eventuele toevoeging aan het huisnummer, met spaties tussen deze drie. Voorbeeld: 1234AA 1 B. Zo geef je ons toestemming dat wij contact met je mogen opnemen. Je kunt ook een mail sturen naar info@mlds.nl. Gebruik hier het onderwerp: Gift via internetbankieren en vermeld hier ook jouw naam en adres. Uiteraard delen wij je gegevens niet met anderen.

Voor betalingen buiten Nederland heb je deze code nodig: SWIFT/BIC-code: INGBNL2A.

Alvast ontzettend bedankt!

Je kunt ook eenvoudig online doneren, jouw gegevens komen dan automatisch goed bij ons terecht.

Doneer direct online

Al 13 donateurs steunden vandaag een gezonde spijsvertering voor iedereen.

Doneer
De 7 signalen test
Als wij zeggen ‘check je poep’, weet jij dan waar je op moet letten?
doe de test
Al 35.000 keer ingevuld!