Rekeningnummer & internetbankieren

Een gift via internetbankieren? Dit is wat je moet weten

Allereerst ontzettend bedankt dat je overweegt een donatie te doen aan de Maag Lever Darm Stichting. Nederland telt ruim 2 miljoen buikpatiënten. Dat vinden wij er 2 miljoen te veel. De Maag Lever Darm Stichting strijdt voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we met jouw donatie levens.

Wij willen je ook graag kunnen bedanken voor je steun. Door gebruik te maken van internetbankieren kunnen wij niet zomaar contact met je opnemen. Om je te kunnen bedanken, hebben wij jouw contactgegevens nodig. We mogen jouw gegevens natuurlijk niet zomaar gebruiken zonder jouw toestemming.

Lijkt het je toch leuk dat wij je kunnen bedanken? Vul dan bij het overmaken naar ons rekeningnummer NL70INGB0000002737 bij de omschrijving jouw postcode, huisnummer en eventuele toevoeging aan het huisnummer, met spaties tussen deze drie. Voorbeeld: 1234AA 1 B. Zo geef je ons toestemming dat wij contact met je mogen opnemen. Je kunt ook een mail sturen naar info@mlds.nl. Gebruik hier het onderwerp: Gift via internetbankieren en vermeld hier ook jouw naam en adres.
Voor betalingen buiten Nederland heb je deze code nodig: SWIFT/BIC-code: INGBNL2A.
Uiteraard delen wij je gegevens niet met anderen.

Alvast ontzettend bedankt! Ook namens alle buikpatiënten in Nederland.

PS: Je kunt via onze website ook eenvoudig online doneren.

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven