Over de Maag Lever Darm Stichting

De Maag Lever Darm Stichting

Nederland kent 2 miljoen buikpatiënten. De Maag Lever Darm Stichting staat achter hen. Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden we levens. Het team van de Maag Lever Darm Stichting is, samen met alle betrokken deskundigen, onderzoekers, artsen, zorgprofessionals, voorlichters, donateurs en vrijwilligers, zeer gemotiveerd en trots om een bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid van Nederland.

Bekijk hier onze film

Onderzoek en voorlichting

De impact van spijsverteringsziekten op de Nederlandse samenleving is enorm. Door het voortdurend vergroten van onze kennis over de spijsvertering kunnen we jou steeds beter helpen met je gezondheid. Het financieren en faciliteren van wetenschappelijk onderzoek en innovatieve medische ontwikkelingen, vormt daarvan de basis.

Lees hier meer over ons onderzoek en voorlichting.

Organisatie & Missie

team mlds

De Maag Lever Darm Stichting heeft ongeveer 20 vaste medewerkers. Het team van de Maag Lever Darm Stichting is, samen met alle betrokken deskundigen, onderzoekers, artsen, zorgprofessionals, voorlichters, donateurs en vrijwilligers, zeer gemotiveerd en trots om een bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid van Nederland.

Lees hier verder

Help mee

riek

Door onderzoek te faciliteren en voorlichting te geven redden wij levens. Staat u ook achter de Maag Lever Darm Stichting? U kunt ons helpen:

Lees meer over wat u kunt doen

Voor de pers

microfoon

Meer weten over de Maag Lever Darm Stichting en onze standpunten? Hier vind je onze persberichten, media-uitingen, standpunten en onze contactinformatie voor woordvoering.

Meer informatie

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Naar boven