Sponsoren als bedrijf

Sponsoren als bedrijf

Maag-, darm- en leverziekten voorkomen, bestrijden en de kwaliteit van leven van patiënten verbeteren. Wij kunnen werken aan onze missie dankzij giften van particulieren én het bedrijfsleven. De Maag Lever Darm Stichting ontvangt geen steun van de overheid. Er zijn verschillende mogelijkheden om ons te steunen. Bijvoorbeeld:

Jeroen Beumer 1 MvdD

Maag Lever Darm Stichting en jouw bedrijf
De samenwerking met bedrijven is voor ons zeer waardevol en biedt je als bedrijf interessante mogelijkheden. Het brengt ons dichterbij onze doelstellingen en geeft bedrijven de kans hun maatschappelijke betrokkenheid te laten zien aan hun eigen achterban én aan de achterban van de Maag Lever Darm Stichting. Daarnaast vergroot een samenwerking met de Maag Lever Darm Stichting de bedrijfstrots van jouw medewerkers.

Maatschappelijk betrokken ondernemen
Binnen het bedrijfsleven is maatschappelijke betrokkenheid tegenwoordig een onmisbaar aspect van ondernemerschap. Ruim 56 procent van de Nederlanders is van mening dat het bedrijfsleven goede doelen of maatschappelijke organisaties dient te ondersteunen. Dit blijkt uit de Maatschappelijke imago monitor van onderzoeksbureau Motivaction.

Neem contact op

Wij komen graag met je in contact om de optimale samenwerkingsmogelijkheden te bespreken. Neem contact op via 033-752 35 00 of stuur een e-mail naar info@mlds.nl.

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven