Nalaten – uw toegift

Laat uw idealen voortleven

Daarom nalaten aan de Maag Lever Darm Stichting

De Maag Lever Darm Stichting is zeer gemotiveerd en trots om een bijdrage te kunnen leveren aan de gezondheid van Nederland. Door financiering van onderzoek om spijsverteringsziekten te voorkomen en te bestrijden. Door advies te geven over gezonde voeding en leefstijl. Door samen te werken met andere gezondheidsorganisaties, onderzoekers en artsen. Door de kwaliteit van leven en de toekomst van buikpatiënten te verbeteren. Door levens te redden. Door achter de patiënt te staan. Dat kost veel geld. Uw steun uit donaties en nalatenschappen is dan ook onmisbaar voor ons.

riek-en-haar-man-uitsnede

"Een medicijn dat colitis ulcerosa geneest."

Nalaten aan de Maag Lever Darm Stichting

Wilt u nalaten aan de Maag Lever Darm Stichting?

In een testament kunt u vastleggen aan wie u uw bezit wilt nalaten. Het testament stelt u op met een notaris. U kiest zelf hoeveel u ons wilt nalaten. Wij vertellen u daar graag meer over.

Hoe kunt u nalaten aan de Maag Lever Darm Stichting?

U kunt ons op 2 manieren in uw testament opnemen:

Steun ons met een erfstelling

U maakt ons erfgenaam. Hiermee krijgen wij het recht op uw nalatenschap. U kunt meerdere personen of goede doelen opnemen in uw testament. In dat geval wordt het nalatenschap verdeeld.

Of kies voor een legaat

U kunt ons een legaat nalaten. Een legaat is een vastgesteld bedrag of concreet bezit. Dit kan een huis zijn maar ook een schilderij of een postzegelverzameling.

Waarom nalaten aan de Maag Lever Darm Stichting?

Nalatenschappen zijn belangrijk voor ons. Laat u na aan ons dan ontvangen wij na het overlijden een gift via uw testament. Met deze gift kunnen wij meer onderzoek financieren. Maar ook meer advies geven over gezonde voeding en leefstijl. Zo draagt u ook na uw overlijden nog steeds bij aan onze droom: een gezonde buik voor iedereen.

 

Hoe stel ik een testament op?

U kunt op twee manieren uw testament opstellen:

  • Bij de notaris. Hij geeft u advies hoe u kunt nalaten. De notaris maakt ook uw testament.
  • Online: dit kunt u doen via nunotariaat.nl. Hier kunt u via een lage vaste prijs uw testament regelen. Op de website van NuNotariaat vindt u daar meer informatie over.

Vragen?

Nalaten is belangrijke beslissing. Wij begrijpen goed dat u hier vooraf informatie over wilt krijgen. Mirjam vertelt u er graag meer over. U kunt haar bereiken via 033 – 752 3500 of per e-mail via nalaten@mlds.nl. Liever alles rustig nalezen? In onze brochure leest u alles over nalaten aan de Maag Lever Darm Stichting.   

Mirjam van Drenth 2

Onze gratis brochure over nalaten ontvangen?

Ook als u al besloten heeft ons en 2 miljoen buikpatiënten te begunstigen, vernemen we het graag. Dan kunnen we u op de hoogte houden van veranderingen in de wet. Van nieuwe vormen van nalaten. En van wat wij financieren van erfenissen die ons toevallen. Dat kan zeer inspirerend zijn.

Statutaire gegevens voor in het testament

Nederlandse Maag Lever Darm Stichting
Gevestigd: Stationsplein 123, 3818 LE Amersfoort
Inschrijving KvK: 41010169

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven