Nalaten aan de Maag Lever Darm Stichting

De Maag Lever Darm Stichting zet zich in voor twee miljoen mensen met een spijsverteringsziekte. Voor hen en met hen strijden wij voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Dat kost veel geld. Uw steun uit donaties en nalatenschappen is dan ook onmisbaar voor ons. Laat u na aan ons dan ontvangen wij na het overlijden een gift via uw testament. Zo draagt u ook na uw overlijden nog steeds bij aan onze droom: een gezonde spijsvertering voor iedereen. 

Hoe kan ik nalaten aan de Maag Lever Darm Stichting?

In een testament kunt u vastleggen aan wie u uw bezit wilt nalaten. Het testament stelt u op met een notaris. U kiest zelf hoeveel u ons wilt nalaten. Wij vertellen u daar graag meer over. U kunt ons op 2 manieren in uw testament opnemen:

U maakt ons erfgenaam. Hiermee krijgen wij het recht op uw nalatenschap. U kunt meerdere personen of goede doelen opnemen in uw testament. In dat geval wordt het nalatenschap verdeeld.

Hoe stel ik een testament op?

U kunt op twee manieren uw testament opstellen:

  • Bij de notaris. Hij geeft u advies hoe u kunt nalaten. De notaris maakt ook uw testament.
  • Online: dit kunt u doen via nunotariaat.nl. Hier kunt u via een lage vaste prijs uw testament regelen.
boekje Created with Sketch.

Nunotariaat.nl

Regel online uw testament

naar de site

Informeer ons en wij houden u op de hoogte

Ook als u al besloten heeft ons en 2 miljoen mensen met een spijsverteringsziekte te begunstigen, vernemen we het graag. Dan kunnen we u op de hoogte houden van veranderingen in de wet. Van nieuwe vormen van nalaten. En van wat wij financieren van erfenissen die ons toevallen. Dat kan zeer inspirerend zijn.

Laat uw idealen voortleven met een toegift

Al van jongs af aan zetten we ons in voor dingen die we belangrijk vinden. Omdat u ergens voorstander van bent… of ergens fel op tegen. Door voor een ander klaar te staan, iets te geven of te doneren. Iedereen maakt zich in het leven weleens ergens sterk voor. Simpelweg, omdat we dit belangrijk vinden. Maar wat als u er zelf niet meer bent?
Met een toegift kunt u nog één keer opkomen voor de dingen die u belangrijk vindt. Door na te laten aan een goed doel dat bij u past.

Veel meer Nederlanders staan open voor het idee om na te laten aan een goed doel. Dankzij een toegift kunt u uw idealen laten voortleven, als u er zelf niet meer bent. Met toegift.nl informeren we u over de mogelijkheden die er zijn om aan een goed doel na te laten.

Relatiemanager

Onze relatiemanager helpt je graag als je overweegt om jouw grote gift een speciale bestemming te geven. Dit kan vanaf een bedrag van € 1.000,-. Je kunt onze relatiemanager bereiken op 033-7523500 of via nalaten@mlds.nl.

Statutaire gegevens voor in het testament

Nederlandse Maag Lever Darm Stichting
Gevestigd: Stationsplein 123, 3818 LE Amersfoort
Inschrijving KvK: 41010169

Nog vragen?

Nalaten is een belangrijke beslissing. Wij begrijpen goed dat u hier vooraf informatie over wilt krijgen. Wij vertellen u er graag meer over. U kunt ons bereiken via 033 – 752 3500 of per e-mail via nalaten@mlds.nl.

e-mailen
Doneer