Subsidiewijzer

De missie van de Maag Lever Darm Stichting is dat er in Nederland geen sterfte, schaamte, onzekerheid, pijn, angst, isolement of onmacht meer is door spijsverteringsziekten. Heel Nederland is fan van de spijsvertering. Om dit mogelijk te maken financieren we diverse onderzoeken en projecten met betrekking tot de spijsvertering.

Subsidielijnen

Subsidielijn MLDS call 2024

Meer over deze call - GESLOTEN

Selectiecall IBD 2022

Meer over deze call - GESLOTEN

Zorgprojecten 'Leefstijl in de MDL-zorg 2021'

Meer over deze call - GESLOTEN

INZET investeringsfonds: financiering voor innovatieve zorgoplossingen

Heb jij een innovatie die je graag zou willen door ontwikkelen tot een levensvatbare onderneming? Of heb je al een onderneming die met eHealth, technologie of een andere vernieuwende aanpak patiënten helpt zelf de regie te nemen over hun zorg en welzijn? En je bent op zoek naar financiering? Dan kan je je propositie indien bij het INZET investeringsfonds. Kijk op deze site of neem contact op via hello@shapingimpact.group.

Subsidies voor patiëntenverenigingen

De Maag Lever Darm Stichting stelt ieder jaar een budget beschikbaar voor projecten geïnitieerd door aan ons gelieerde patiëntenverenigingen. Hiermee ondersteunt de Maag Lever Darm Stichting waardevolle activiteiten en initiatieven van deze patiëntenverenigingen. Op het moment dat dit budget uitgegeven is, worden er geen toekenningen meer gedaan in dat jaar. Om in aanmerking te komen voor een projectsubsidie kunnen patiëntenverenigingen een aanvraagformulier indienen. Hierbij dient rekening te worden gehouden met de bijbehorende subsidievoorwaarden.

Blijf op de hoogte van al onze subsidielijnen en planning

Vul je gegevens hieronder in en je ontvangt een paar keer per jaar de nieuwsbrief over onze subsidielijnen en planning.

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer