Help mee

Met tijd of geld

Wij strijden voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Dat doen we niet alleen, maar samen met artsen, onderzoekers, patiënten, hun familie en vrienden en met donateurs. En hopelijk ook met jou. Je kunt ons op verschillende manieren helpen in onze strijd. Door inzet van jouw tijd, gift of een andere manier.

Doneer aan de Maag Lever Darm Stichting

Collecte

Elk jaar mag de Maag Lever Darm Stichting een week lang collecteren. Dit jaar is de collecteweek van 21 t/m 26 juni 2021. We kunnen nog veel vrijwilligers gebruiken, want hoe meer collectanten, hoe groter de impact. Help ook een paar uurtjes mee!

meer info en aanmelden

Kom in actie

Ren, wandel, fiets of zwem en laat je sponsoren voor de Maag Lever Darm Stichting! Of start je eigen actie, door bijvoorbeeld het verkopen van armbandjes, vezelrijke baksels of een rondje hard te lopen. Ook bij een jubileum of uitvaart kunnen we je helpen. Vraag een collectebus aan of start eenvoudig een online inzamelingsactie.

meer info en aanmelden

Fiets de Zuiderzee Klassieker

Elke laatste zaterdag van september organiseren wij de Zuiderzee Klassieker. Stap op de fiets en rijd 50, 80, 120 of 180 km en laat je sponsoren voor spijsverteringsziekten. Fiets jij de volgende keer (weer) mee? Houd dan onze website in de gaten!

meer informatie

Sponsoren als bedrijf

Samenwerken met bedrijven is voor ons zeer waardevol en biedt interessante mogelijkheden. Het brengt ons dichterbij onze doelstellingen en geeft bedrijven de kans hun maatschappelijke betrokkenheid te laten zien aan hun eigen achterban én aan de achterban van de Maag Lever Darm Stichting.

meer informatie

Help anders

We ontvangen geen geld van de overheid en kunnen dus niet zonder jouw steun. Je kunt ons op verschillende manieren helpen.

  • Wist je dat je bij de belastingdienst een deel van je gift terugkrijgt, als je je donatie voor minimaal 5 jaar vastlegt? Je kan dit heel eenvoudig en zonder notaris regelen.
  • Wil je dat jouw geld specifiek naar een specifieke bestemming gaat? Ook dat kan, vanaf 1000 euro.
  • Nalaten aan de Maag Lever Darm Stichting? Graag! Tegenwoordig kun je online ook makkelijk je testament regelen.

Contact opnemen

Heb je een vraag, suggestie of wil je graag samenwerken? Neem contact met ons op!

contact
Doneer