Help mee met tijd of geld

Wij strijden voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Dat doen we niet alleen, maar samen met artsen, onderzoekers, patiënten, hun familie en vrienden en met donateurs. Help jij ook mee? Zet je in als vrijwilliger, collecteer, doneer of kom in actie.

Doneer aan de Maag Lever Darm Stichting

Al 0 donateurs steunden vandaag een gezonde spijsvertering voor iedereen.

Collecte

Elk jaar mag de Maag Lever Darm Stichting een week lang collecteren. We kunnen nog veel vrijwilligers gebruiken, want hoe meer collectanten, hoe groter de impact. Help ook een paar uurtjes mee!

meer informatie

Sportieve evenementen

Vind je het heerlijk om sportief bezig te zijn? En lijkt het je mooi om je hiermee in te zetten voor een goed doel? Dan is dit de plek voor jou!

meer informatie

Kom in actie

Ren, wandel, fiets of zwem en laat je sponsoren voor de Maag Lever Darm Stichting! Of start je eigen actie, door bijvoorbeeld het verkopen van armbandjes, vezelrijke baksels of een rondje hard te lopen. Ook bij een jubileum of uitvaart kunnen we je helpen. Vraag een collectebus aan of start eenvoudig een online inzamelingsactie.

meer informatie

Nalaten aan de Maag Lever Darm Stichting

Een gezonde spijsvertering voor iedereen, ook als u er niet meer bent? Dit kan, door de Maag Lever Darm Stichting op te nemen in uw testament. U kiest zelf hoeveel u ons wilt nalaten. Wij vertellen u daar graag meer over.

meer informatie

Sponsoren als bedrijf

Samenwerken met bedrijven is voor ons zeer waardevol en biedt interessante mogelijkheden. Het brengt ons dichterbij onze doelstellingen en geeft bedrijven de kans hun maatschappelijke betrokkenheid te laten zien aan hun eigen achterban én aan de achterban van de Maag Lever Darm Stichting.

meer informatie

Help anders

We ontvangen geen geld van de overheid en kunnen dus niet zonder jouw steun. Je kunt ons op verschillende manieren helpen.

  • Wist je dat je bij de belastingdienst een deel van je gift terugkrijgt, als je je donatie voor minimaal 5 jaar vastlegt? Je kan dit heel eenvoudig en zonder notaris regelen.
  • Wil je dat jouw geld specifiek naar een specifieke bestemming gaat? Ook dat kan, vanaf 1000 euro.

Contact opnemen

Heb je een vraag, suggestie of wil je graag samenwerken? Neem contact met ons op!

contact
ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer