Kom in actie

De Maag Lever Darm Stichting zet zich in voor twee miljoen mensen met een spijsverteringsziekte door onderzoeken te financieren en voorlichting te geven. Voor hen en met hen strijden wij voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Voor dit belangrijke werk zijn we afhankelijk van mensen zoals jij. Help ook mee! Jouw actie, groot of klein is zeer welkom.

Op ons actieplatform kan je eenvoudig een eigen actie starten om geld in te zamelen voor de Maag Lever Darm Stichting. Je kunt zelf je actie kiezen: of je nu meedoet aan een hardloopwedstrijd en je laat sponsoren, je verjaardag viert en om een donatie vraagt, een benefiet organiseert of (zelfgemaakte) spullen verkoopt. Alles kan.

schoen Created with Sketch.

Evenementen

Kom in actie tijdens een van onze georganiseerde evenementen!

lees meer
start vandaag nog je actie!

Inspirerende voorbeelden

Wim maakt 61 parachutesprongen op 1 dag

Wim heeft op 14 juni de fantastische prestatie volbracht om 61 parachutesprongen op 1 dag te maken! 10,5 uur lang is Wim bezig geweest om dit prachtige aantal te bereiken en het is hem gewoon gelukt! Help jij Wim nog om de 100.000 euro te halen voor een onderzoek naar darmkanker? Doneren kan nog steeds!

bekijk actie

Flynn verkoopt (d)armbandjes

Flynn is een meisje van 10 jaar oud met een darmafwijking. Hierdoor heeft ze veel buikpijn en is ze vaak ziek. Iedere nacht krijgt ze via haar maagstoma medicijnen en iedere dag ondergaat zij een darmspoeling. Al jaren lang zet zij zich samen met haar moeder Mendy in voor de collecte van de Maag Lever Darm Stichting (MLDS).

bekijk actie

Charelle loopt een halve marathon

Je spijsvertering werkt keihard. Dag in, dag uit en is onmisbaar. Helaas is voor bijna 2 miljoen Nederlanders hun spijsvertering geen vriend, maar een vijand. Voor die 2 miljoen Nederlanders kom ik in actie en strijd ik mee. Ik loop (solo) een halve marathon.

bekijk actie

Jubileum, verjaardag of uitvaart?

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer