je spijsvertering is van levensbelang

wij strijden voor een gezonde spijsvertering voor iedereen

Doneer aan de Maag Lever Darm Stichting

Je spijsvertering is van levensbelang

Je spijsvertering is van levensbelang. Ze kan je beste vriend zijn, maar ook je grootste vijand. Je spijsvertering kan je kracht en energie geven, maar ze kan je ook slopen, je wereld klein maken, of zelfs je dood worden.

lees meer over wat wij doen

Hoopvol slokdarmkankeronderzoek

Dr. Hanneke van Laarhoven: “Meer dan de helft van de slokdarmkankerpatiënten geneest nu niet. Ik hoop met mijn onderzoek eraan bij te dragen dat meer mensen overleven, met een goede kwaliteit van leven.“

lees meer

Doe mee met de spice-up challenge!

  • Gratis digitaal werkboek vol tips en inspiratie
  • Je spijsvertering voedt je weerstand. En dat is nu belangrijker dan ooit
  • Stap voor stap aan de slag met kleine maar doeltreffende aanpassingen
meld je gratis aan

Laatste nieuws

Toekenning zorgprojecten 2020

Dankzij de steun van donateurs heeft de Maag Lever Darm Stichting subsidie toegekend aan vier projecten die bijdragen aan een gezonde spijsvertering. Deze zorgprojecten dragen bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven voor mensen met een spijsverteringziekte. Een gezonde leefstijl kan helpen om klachten te verminderen of zelfs helpen om ziekten om te keren.

14 januari 2021

“StoMakker” is genomineerd voor de Medische Inspirator Prijs 2020.

Om de app nu zo goed mogelijk te kunnen gaan bouwen, willen we de Medische Inspirator Prijs winnen. Daarvoor hebben we jouw stem nodig. Met het geld kunnen we de app verder bouwen én de effecten ervan onderzoeken. Stem ook!

11 januari 2021

Vezelrijker eten met Vezel-UP

MLDS ondersteunt het Vezel-UP project, een onderzoek naar hoe we vezel inname van mensen kunnen verhogen. Deelnemers van die persoonlijk voedingsadvies ontvingen blijken significant vaker de richtlijnen voor vezelinname te halen (21%) dan de groep die alleen algemeen advies heeft gekregen (4%).

5 januari 2021

Help mee

icon-klok Created with Sketch.

met tijd

Group 7 Created with Sketch.

met geld

Stroke 1 Created with Sketch.

help anders

Doneer