Steun ons met jouw lot

VriendenLoterij

Sinds 2004 ontvangen wij jaarlijks een bijdrage van de VriendenLoterij. Deze bijdrage bestaat uit een vaste afdracht en een geoormerkte afdracht. Wij hebben al veel onderzoeken kunnen financieren dankzij het geld dat wij in totaal van de VriendenLoterij hebben ontvangen.

Maag Lever Darm Stichting en de VriendenLoterij
De VriendenLoterij steunt de Maag Lever Darm Stichting dankzij haar deelnemers. De helft van ieder VriendenLoterij-lot gaat naar goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Vorig jaar ontving de Maag Lever Darm Stichting € 1.506.755, – voor haar strijd voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Het leven van miljoenen mensen wordt elke dag weer ontregeld door spijsverteringsziekten. Ziekten die zorgen voor sterfte, schaamte, onzekerheid, pijn, angst, isolement of onmacht. Wij zijn dan ook zeer dankbaar voor de steun van de Vriendenloterij.

Speel nu mee voor de Maag Lever Darm Stichting
Met een lot maakt u elke trekking kans op prachtige prijzen bij de VriendenLoterij! Opzeggen kan op elk gewenst moment. Een lot kost €14,- per trekking. De helft van de lotprijs gaat dan direct naar de Maag Lever Darm Stichting. Speel bewust 18+. Jouw mobiele nummer is jouw lotnummer.

Speel mee met de VriendenLoterij

Nederlandse Loterij steunt de Maag Lever Darm Stichting

Wie meespeelt met één van de kansspelen van Nederlandse Loterij steunt automatisch de Maag Lever Darm Stichting, één van de goede doelen die jaarlijks van Nederlandse Loterij financiële steun krijgen. Zo draagt Nederlandse Loterij bij aan een ‘gezonde buik voor iedereen’.

Heel Nederland wint
Nederlandse Loterij laat mensen winnen. En niet alleen letterlijk – met miljoenen aan prijzengeld – maar ook figuurlijk: jaarlijks investeert Nederlandse Loterij miljoenen in de maatschappij. Elk jaar wordt een deel van de jaarlijkse opbrengst verdeeld onder achttien goede doelen. De Maag Lever Darm Stichting ontvangt al sinds de oprichting in 1981 een bijdrage. De missie van Nederlandse Loterij is niet voor niets: bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland.

Speel mee
Speel mee met Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten of Toto en steun de Maag Lever Darm Stichting. De spellen van Nederlandse Loterij speel je op Nederlandseloterij.nl of in de winkel.

Speel mee met de Nederlandseloterij.nl

Doneer