Loterijen

Steun ons met jouw lot

VriendenLoterij

Sinds 2004 ontvangen wij jaarlijks een bijdrage van de VriendenLoterij. Deze bijdrage bestaat uit een vaste afdracht en een geoormerkte afdracht. Wij hebben al veel onderzoeken, zoals het project ‘Finding them all’, kunnen financieren dankzij de 16 miljoen euro die wij in totaal van de VriendenLoterij hebben ontvangen.

Van geoormerkte loten gaat de helft rechtstreeks naar de Maag Lever Darm Stichting, in plaats van te verdelen in de algemene pot. Speel daarom ook mee voor de Maag Lever Darm Stichting!

Jouw mobiele nummer is jouw lotnummer. Een lot kost € 13,75 per trekking.

Speel mee met de VriendenLoterij

Nederlandse Loterij steunt de Maag Lever Darm Stichting
Wie meespeelt met één van de kansspelen van Nederlandse Loterij steunt automatisch de Maag Lever Darm Stichting, één van de goede doelen die jaarlijks van Nederlandse Loterij financiële steun krijgen. Zo draagt Nederlandse Loterij bij aan een ‘gezonde buik voor iedereen’.

Heel Nederland wint
Nederlandse Loterij laat mensen winnen. En niet alleen letterlijk – met miljoenen aan prijzengeld – maar ook figuurlijk: jaarlijks investeert Nederlandse Loterij miljoenen in de maatschappij. Elk jaar wordt een deel van de jaarlijkse opbrengst verdeeld onder achttien goede doelen. De Maag Lever Darm Stichting ontvangt al sinds de oprichting in 1981 een bijdrage. De missie van Nederlandse Loterij is niet voor niets: bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland.

Speel mee
Speel mee met Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten of Toto en steun de Maag Lever Darm Stichting.

De spellen van Nederlandse Loterij speel je op Nederlandseloterij.nl of in de winkel.

Speel mee met de Nederlandse Loterij

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven