Steun ons met jouw lot

Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige, gezonde en groene wereld. De loterij werft fondsen voor haar goede doelen en geeft bekendheid aan hun werk. 

Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen deelnemers mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 146 goededoelenorganisaties. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 7,6 miljard euro aan mens en natuur geschonken. De Maag Lever Darm Stichting en vele andere organisaties ontvangen elk jaar steun.

De Nationale Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen samen met de Postcode Loterijen in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen de Postcode Lottery Group. De Postcode Lottery Group is met jaarlijks € 854 miljoen euro aan donaties één van de grootste private geldgevers aan goede doelen ter wereld. Goede doelen loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). 

Speel nu mee voor de Maag Lever Darm Stichting

speel mee met de Postcode Loterij

Meer natuurtoiletten

Wij zijn trots onderdeel van het project ‘When Nature Calls’ : meer dan dertig natuurtoiletten erbij in Nationale Parken en bij drukbezochte natuurgebieden. Mede mogelijk gemaakt door een extra toekenning van de Nationale Postcode Loterij.

lees meer

VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt organisaties op het gebied van cultuur, sport en welzijn die zich inzetten om dagelijks geluk voor iedereen mogelijk maken. Deelnemers kunnen zelf kiezen voor welke organisatie of instelling ze meespelen en maken direct kans op mooie prijzen. Minimaal 40% van de lotprijs komt ten goede aan 57 culturele partners en bijna 3.500 goede doelen, clubs en verenigingen.  

Ook kunnen deelnemers met hun VriendenLoterij VIP-KAART elke dag beleven wat zij mede mogelijk maken. De kaart geeft gratis toegang tot meer dan 135 musea en daarnaast tot 50% korting op talloze dagjes en avondjes uit, van bioscoop en dans tot musical, dierenpark en opera. Dankzij de deelnemers schonk de VriendenLoterij sinds 1989 in totaal al ruim € 2,1 miljard.  

De VriendenLoterij en de Nationale Postcode Loterij vormen samen met de Postcode Loterijen in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen de Postcode Lottery Group. De Postcode Lottery Group is met jaarlijks € 854 miljoen euro aan donaties één van de grootste private geldgevers aan goede doelen ter wereld. Goede doelen loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO).

Speel nu mee voor de Maag Lever Darm Stichting

Sinds 2004 ontvangen wij jaarlijks een bijdrage van de VriendenLoterij. Deze bijdrage ontvangen wij middels geoormerkte loten. Wij hebben al veel onderzoeken kunnen financieren dankzij het geld dat wij in totaal van de VriendenLoterij hebben ontvangen.

speel mee met de VriendenLoterij

Deelnemers bedankt!

Op 18 maart 2024 hebben we een mooie cheque van de VriendenLoterij ontvangen ter waarde van € 664.196,-. Dankzij de deelnemers kan de VriendenLoterij over 2023 een bedrag van € 143,5 miljoen schenken aan cultuur, welzijn en sport in Nederland.

Nederlandse Loterij

Wie meespeelt met één van de kansspelen van Nederlandse Loterij steunt automatisch de Maag Lever Darm Stichting, één van de goede doelen die jaarlijks van Nederlandse Loterij financiële steun krijgen. Zo draagt Nederlandse Loterij bij aan een ‘gezonde buik voor iedereen’.

Nederlandse Loterij logo

Heel Nederland wint

Nederlandse Loterij laat mensen winnen. En niet alleen letterlijk – met miljoenen aan prijzengeld – maar ook figuurlijk: jaarlijks investeert Nederlandse Loterij miljoenen in de maatschappij. Elk jaar wordt een deel van de jaarlijkse opbrengst verdeeld onder achttien goede doelen. De Maag Lever Darm Stichting ontvangt al sinds de oprichting in 1981 een bijdrage. De missie van Nederlandse Loterij is niet voor niets: bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland.

Speel nu mee voor de Maag Lever Darm Stichting

Speel mee met Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten of Toto en steun de Maag Lever Darm Stichting. De spellen van Nederlandse Loterij speel je op Nederlandseloterij.nl of in de winkel.

speel mee met de Nederlandse Loterij

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer