Steun ons met jouw lot

Postcode Loterij

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen die werken aan een rechtvaardige en groene wereld waarin we niemand uit het oog verliezen. De loterij werft fondsen voor onder andere de Maag Lever Darm Stichting en geeft bekendheid aan ons werk.

Speel nu mee

Bij de Postcode Loterij vormt je postcode je lotnummer. Daardoor win je samen met je buren. Inmiddels spelen 3 miljoen huishoudens mee met de loterij. Deelnemers maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen en steunen met minimaal 40 procent van de lotprijs jaarlijks 149 goededoelenorganisaties, waaronder de Maag Lever Darm Stichting.

Extra toekenning

Meer natuurtoiletten

Wij zijn trots onderdeel van het project ‘When Nature Calls’ : meer dan dertig natuurtoiletten erbij in Nationale Parken en bij drukbezochte natuurgebieden. Mede mogelijk gemaakt door een extra toekenning van de Nationale Postcode Loterij.

Lees meer

Goede Doelen Loterijen

De Postcode Loterij en de VriendenLoterij vormen de Holding Nationale Goede Doelen Loterijen. Deze loterijen zijn als Nederlandse traditie opgenomen op de lijst Inventaris Immaterieel Erfgoed (UNESCO). Het format van de Postcode Loterij is ook actief in Groot-Brittannië, Zweden, Duitsland en Noorwegen. De Goede Doelen Loterijen samen met de loterijen in deze landen zijn de derde grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.

Maag Lever Darm Stichting en de Postcode Loterij
Speel mee met de Postcode Loterij

VriendenLoterij

Sinds 2004 ontvangen wij jaarlijks een bijdrage van de VriendenLoterij. Deze bijdrage ontvangen wij middels geoormerkte loten. Wij hebben al veel onderzoeken kunnen financieren dankzij het geld dat wij in totaal van de VriendenLoterij hebben ontvangen.

Maag Lever Darm Stichting en de VriendenLoterij

De VriendenLoterij steunt de Maag Lever Darm Stichting dankzij haar deelnemers. Minimaal 40% van ieder VriendenLoterij-lot gaat naar goede doelen die zich inzetten voor gezondheid en welzijn in Nederland, of naar een club of vereniging naar keuze. Het leven van miljoenen mensen wordt elke dag weer ontregeld door spijsverteringsziekten. Ziekten die zorgen voor sterfte, schaamte, onzekerheid, pijn, angst, isolement of onmacht. Wij zijn dan ook zeer dankbaar voor de steun van de Vriendenloterij.

Speel nu mee voor de Maag Lever Darm Stichting

Met een lot maakt u elke trekking kans op prachtige prijzen bij de VriendenLoterij! Opzeggen kan op elk gewenst moment. Een lot kost €14,50 per trekking. Minimaal 40% van de lotprijs gaat dan direct naar de Maag Lever Darm Stichting. Speel bewust 18+. Jouw mobiele nummer is jouw lotnummer.

Maag Lever Darm Stichting en de Vriendenloterij
Speel mee met de VriendenLoterij

Nederlandse Loterij

Wie meespeelt met één van de kansspelen van Nederlandse Loterij steunt automatisch de Maag Lever Darm Stichting, één van de goede doelen die jaarlijks van Nederlandse Loterij financiële steun krijgen. Zo draagt Nederlandse Loterij bij aan een ‘gezonde buik voor iedereen’.

Heel Nederland wint

Nederlandse Loterij laat mensen winnen. En niet alleen letterlijk – met miljoenen aan prijzengeld – maar ook figuurlijk: jaarlijks investeert Nederlandse Loterij miljoenen in de maatschappij. Elk jaar wordt een deel van de jaarlijkse opbrengst verdeeld onder achttien goede doelen. De Maag Lever Darm Stichting ontvangt al sinds de oprichting in 1981 een bijdrage. De missie van Nederlandse Loterij is niet voor niets: bijdragen aan een gelukkiger en gezonder Nederland.

Speel mee

Speel mee met Staatsloterij, Lotto, Eurojackpot, Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten of Toto en steun de Maag Lever Darm Stichting. De spellen van Nederlandse Loterij speel je op Nederlandseloterij.nl of in de winkel.

Nederlandse Loterij logo
Speel mee met de Nederlandseloterij.nl

Doneer