Bernique Tool

Bernique heeft ruime leidinggevende ervaring opgebouwd bij non-profit organisaties en was directeur van het landelijk bureau van D66. Daarvoor werkte ze als directeur/bestuurder bij CNV Jongeren en als hoofd marketing en communicatie bij Gehandicaptensport Nederland.

bekijk het CV van Bernique

Ze heeft een basis in strategische marketing, is wegwijs geworden in een politiek bestuurlijke omgeving en heeft veel ervaring met verandermanagement en het werken met vrijwilligers en fondsenwerving. Haar brede maatschappelijke profiel sluit heel goed aan op de ambities van de Maag Lever Darm Stichting.

Bernique: "De Maag Lever Darm Stichting bestaat bijna 40 jaar, in die jaren is enorm veel bereikt. Tegelijkertijd is er nog ontzettend veel mogelijk en zijn er belangrijke stappen te zetten. Het inzicht in de relatie tussen darmgezondheid en voeding bijvoorbeeld, wetenschappelijk gezien is dat nog onontgonnen terrein. De behandeling van tal van ziekten in het spijsverteringskanaal kunnen worden verbeterd en de 2 miljoen buikpatiënten van Nederland verdienen een belangrijke stem. Daar wil ik met de stichting en alle organisaties die daaromheen staan graag verder aan werken.’’

Nevenfuncties Bernique Tool

Doneer aan Maag Lever Darm Stichting

Doneer