Vrijwilliger huis-aan-huis collectant

26 januari 2023

Vrijwilliger huis-aan-huis collectant

 

Beschikbaar: 19 t/m 24 juni 2023
Locatie: in jouw eigen omgeving

Vul jij je stappenteller dit jaar door collecte te lopen in jouw wijk?

Functieprofiel

Heb jij een paar uurtjes tijd over en zin om jouw stappenteller een kleine boost te geven? Wil je nieuwe mensen leren kennen of gewoon iets goeds doen voor je medemens? Meld je dan aan als collectant voor de Maag Lever Darm Stichting. Als onderdeel van ons collecte team ga je langs de deuren bij jou in de buurt. Je haalt hiermee geld op voor meer onderzoek naar- en voorlichting over spijsverteringsziekten.

Een spijsverteringsziekte kan een enorme impact hebben op je eigen leven en het leven van de mensen om je heen. Stress, vermoeidheid, krampen, ziekenhuisbezoeken, isolement en in de ergste gevallen zelfs afscheid nemen zijn veel voorkomende thema’s. Met slechts één of twee uurtjes van je tijd help je al enorm. Maar vind je het fijn om meer bij te dragen aan onze missie dan mag langer collecteren natuurlijk altijd.

Meer informatie voor collectanten

Reageren

Aanmelden

Word jij onze nieuwe huis-aan-huis collectant?

Online collecteren

Liever online collecteren? Maak een digitale collectebus aan!

Vragen?

Heb je toch nog een vraag? Stuur een mail met jouw vraag naar collecte@mlds.nl. Dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk.

De Maag Lever Darm Stichting

Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is de droom van de Maag Lever Darm Stichting. Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, pijn, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken wij aan oplossingen. Dat doen we samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten, donateurs en vrijwilligers. En natuurlijk met al onze medewerkers die zich dagelijks inzetten om de droom van de Maag Lever Darm Stichting te realiseren. Persoonlijk, ondernemend, eigenwijs en nieuwsgierig zijn hierbij onze kernwaarden.

Wij strijden voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Doordat alle Nederlanders de kracht van de spijsvertering leren kennen als motor van hun gezondheid. Door toegang tot slimme vroegdiagnostiek mogelijk te maken en ziekten eerder op te sporen. En door mensen met spijsverteringsklachten te helpen taboes te doorbreken en met hen te strijden voor een betere kwaliteit van leven.

Wij geloven dat grip op de spijsvertering zorgt voor meer gezonde levensjaren en een betere kwaliteit van leven.

Doneer