Vrijwilliger huis-aan-huis collectant

14 januari 2024

Vrijwilliger huis-aan-huis collectant

Beschikbaar: 17 t/m 22 juni 2024
Locatie: in jouw eigen omgeving

Vul jij je stappenteller dit jaar door collecte te lopen in jouw wijk?

Functieprofiel

Heb jij een paar uurtjes tijd over en zin om jouw stappenteller een kleine boost te geven? Wil je nieuwe mensen leren kennen of gewoon iets goeds doen voor je medemens? Meld je dan aan als collectant voor de Maag Lever Darm Stichting. Als onderdeel van ons collecte team ga je langs de deuren bij jou in de buurt. Je haalt hiermee geld op voor meer onderzoek naar- en voorlichting over spijsverteringsziekten.

Een spijsverteringsziekte kan een enorme impact hebben op je eigen leven en het leven van de mensen om je heen. Stress, vermoeidheid, krampen, ziekenhuisbezoeken, isolement en in de ergste gevallen zelfs afscheid nemen zijn veel voorkomende thema’s. Met slechts één of twee uurtjes van je tijd help je al enorm. Maar vind je het fijn om meer bij te dragen aan onze missie dan mag langer collecteren natuurlijk altijd.
meer informatie voor collectanten

Reageren

Aanmelden

Word jij onze nieuwe huis-aan-huis collectant?

Online collecteren

Liever online collecteren? Maak een digitale collectebus aan!

Vragen?

Heb je toch nog een vraag? Stuur een mail met jouw vraag naar collecte@mlds.nl. Dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk.

De Maag Lever Darm Stichting

Bij de Maag Lever Darm Stichting werken we met 41 enthousiaste collega’s elke dag samen aan onze droom: Een gezonde spijsvertering voor iedereen. Dat doen we met hulp van artsen, onderzoekers, vrijwilligers, collectanten en donateurs.

We financieren wetenschappelijk onderzoek dat spijsverteringsziekten vroegtijdig opspoort, zodat genezing vaak nog mogelijk is. Ook zetten we ons in voor de twee miljoen Nederlanders die dagelijks kampen met schaamte, angst of onmacht als gevolg van spijsverteringsaandoeningen. Maar nog liever willen we voorkomen dat iemand een spijsverteringsziekte ontwikkelt.
Daarom zeggen we tegen iedereen in Nederland: Listen to your guts! Want je spijsvertering vertelt je alles over je gezondheid.

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer
Fiets mee van Mond tot Kont
250 km fietsen voor de spijsvertering. Doe je mee?
Schrijf je in