Vrijwilliger collecte-organisator

14 januari 2024

Vrijwilliger collecte organisator

Beschikbaar: collecteweek 2025 (15 t/m 21 juni) + enkele uren in de aanloop van die week
Locatie: in jouw eigen gemeente

Organiseer jij straks de collecte in jouw gemeente?

Functieprofiel

Is organiseren jou op het lijf geschreven? Als collecte-organisator ben je de spil van onze landelijke collecte en ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de collecte in jouw gemeente. In grotere gemeenten doe je dit in samenwerking met een organisatieteam en/of wijkhoofden. In deze rol onderhoud je het contact met de collectanten in jouw buurt. In overleg met de collectanten plan je hun looproutes voor de collecteweek. Ook bestel je alle nodige collectematerialen en zorg je ervoor dat de collectanten deze op tijd ontvangen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan collectebussen, legitimatiebewijzen en posters. Daarnaast ben jij degene die na afloop van de collecteweek de administratie netjes indient. Deze functie is een mooie manier om iets goeds te doen en nieuwe contacten te leggen in jouw omgeving.

Kijk hier voor een duidelijk overzicht van de taken van een collecte-organisator. In het overzicht vind je stap voor stap welke taken door de collecte-organisator worden uitgevoerd en in welke periode dit gebeurt.
meer informatie voor collecte-organisatoren

Gemeenten waar we nog organisatoren zoeken

Er zijn verschillende gebieden waarvoor we nog opzoek zijn naar een gemotiveerde collecte-organisator. Zonder organisator kan de collecte op deze locaties helaas niet plaats vinden. Welke gemeenten nog een organisator zoeken zie je door op de onderstaande button te klikken.
locaties waar we nog organisatoren zoeken

Reageren

Aanmelden

Word jij onze nieuwe collecte-organisator?

Vragen?

Heb je toch nog een vraag? Stuur een mail met jouw vraag naar collecte@mlds.nl. Dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk.

De Maag Lever Darm Stichting

De Maag Lever Darm Stichting is een gezondheidsfonds met als missie om MDL-ziekten te voorkomen en te genezen. En om de bijna 4 miljoen mensen met een MDL-aandoening een hoge kwaliteit van leven te bieden. We doen dit door onderzoek te financieren, voorlichting te geven en te lobbyen. De Maag Lever Darm Stichting is volledig afhankelijk van donaties en van de afdracht van loterijen. De organisatie telt ruim 40 medewerkers en is gevestigd in het Huis van de Gezondheid naast station Amersfoort. We hebben een informele werksfeer en streven nadrukkelijk naar diversiteit in ons medewerkersbestand.

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer