Vrijwilliger collecte-organisator

25 januari 2023

Vrijwilliger collecte organisator

 

Beschikbaar: collecteweek 2023 (19 t/m 24 juni) + enkele uren in de aanloop van die week
Locatie: in jouw eigen gemeente

Organiseer jij straks de collecte in jouw gemeente?

Functieprofiel

Is organiseren jou op het lijf geschreven? Als collecte-organisator ben je de spil van onze landelijke collecte en ben je verantwoordelijk voor het organiseren van de collecte in jouw gemeente. In grotere gemeenten doe je dit in samenwerking met een organisatieteam en/of wijkhoofden. In deze rol onderhoud je het contact met de collectanten in jouw buurt. In overleg met de collectanten plan je hun looproutes voor de collecteweek. Ook bestel je alle nodige collectematerialen en zorg je ervoor dat de collectanten deze op tijd ontvangen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan collectebussen, legitimatiebewijzen en posters. Daarnaast ben jij degene die na afloop van de collecteweek de administratie netjes indient. Deze functie is een mooie manier om iets goeds te doen en nieuwe contacten te leggen in jouw omgeving.

Kijk hier voor een duidelijk overzicht van de taken van een collecte-organisator. In het overzicht vind je stap voor stap welke taken door de collecte-organisator worden uitgevoerd en in welke periode dit gebeurt.

Meer informatie voor collecte-organisatoren

Gemeenten waar we nog organisatoren zoeken

Er zijn verschillende gebieden waarvoor we nog opzoek zijn naar een gemotiveerde collecte-organisator. Zonder organisator kan de collecte op deze locaties helaas niet plaats vinden. Welke gemeenten nog een organisator zoeken zie je door op de onderstaande button te klikken.

Locaties waar we nog organisatoren zoeken

Reageren

Aanmelden

Word jij onze nieuwe collecte-organisator?

Vragen?

Heb je toch nog een vraag? Stuur een mail met jouw vraag naar collecte@mlds.nl. Dan beantwoorden wij deze zo snel mogelijk.

De Maag Lever Darm Stichting

Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is de droom van de Maag Lever Darm Stichting. Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, pijn, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken wij aan oplossingen. Dat doen we samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten, donateurs en vrijwilligers. En natuurlijk met al onze medewerkers die zich dagelijks inzetten om de droom van de Maag Lever Darm Stichting te realiseren. Persoonlijk, ondernemend, eigenwijs en nieuwsgierig zijn hierbij onze kernwaarden.

Wij strijden voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Doordat alle Nederlanders de kracht van de spijsvertering leren kennen als motor van hun gezondheid. Door toegang tot slimme vroegdiagnostiek mogelijk te maken en ziekten eerder op te sporen. En door mensen met spijsverteringsklachten te helpen taboes te doorbreken en met hen te strijden voor een betere kwaliteit van leven.

Wij geloven dat grip op de spijsvertering zorgt voor meer gezonde levensjaren en een betere kwaliteit van leven.

Doneer