Vecht mee tegen alvleesklierkanker: zaterdag 8 juli

25 april 2023

Op zaterdag 8 juli 2023 organiseren we Deltaplan De Vecht: wandelen, fietsen of hardlopen om geld in te zamelen voor onderzoek naar alvleesklierkanker! In je eigen tempo. Alleen of samen. In een prachtige omgeving. Doe je mee?

We starten en eindigen bij buitenplaats Op ’t eiland (Nederhorst den Berg). En dat alleen is al een reden om mee te doen. Een verborgen parel aan de Vecht, met terras aan het water. Een plek om te genieten van een lunch, een lekker drankje en waar je na afloop heerlijk kunt relaxen. 

Verschillende afstanden

Kies een afstand die bij je past, en doe mee samen met je vrienden, familie of partner.

  • Wandelen of hardlopen: 5, 10 of 20 kilometer
  • Fietsen: 25, 50 of 100 kilometer (op welke fiets je maar wilt)

We doen het samen

Met elkaar maken we er een bijzondere dag van! Patiënten, naasten, nabestaanden. Maar ook artsen en onderzoekers doen mee. Prof. dr. Marc Besselink (chirurg) is er ook bij. Als chirurg heeft hij dagelijks te maken met de impact van alvleesklierkanker.

Deelnemer Sandra Godschalk: “Februari vorig jaar ben ik mijn lieve man en vader van ons zoontje verloren aan alvleesklierkanker. Hij is 42 jaar geworden, veel te jong. Tijd hadden wij niet en dat geldt voor de meeste mensen die deze diagnose krijgen”

Deltaplan De Vecht 8 juli

Praktisch

Het inschrijfgeld voor deze dag is € 14,95. Naast een onvergetelijke dag, ontvang je van ons een Deltaplan t-shirt. Daarnaast hopen we dat je een mooi bedrag inzamelt via je eigen actiepagina. Alle inkomsten komen ten goede aan meer onderzoek naar alvleesklierkanker.

Maak hoop mogelijk! Doe mee!

Over het Deltaplan Alvleesklierkanker

Het Deltaplan Alvleesklierkanker is het krachtige landelijke samenwerkingsverband van de Maag Lever Darm Stichting, de 15 expertisecentra (Dutch Pancreatic Cancer Group) en het patiëntenplatform Living With Hope. Deltaplan Alvleesklierkanker heeft als missie om wetenschappelijk onderzoek op het gebied van alvleesklierkanker te versnellen

Kan je er niet bij zijn, maar wil je wel bijdragen aan meer onderzoek naar alvleesklierkanker? Dat kan door een donatie te doen. Ga naar de actiepagina.

Ander nieuws

3 speerpunten van de MLDS voor de nieuwe regering

De Maag Lever Darm Stichting maakt zich sterk voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Voor de nieuwe regering hebben wij drie urgente speerpunten

25 april 2024

48% van mensen met Prikkelbare Darm Syndroom voelt schaamte op het werk 

Op vrijdag 19 april is het Wereld PDS Dag. De MLDS en de PDS Belangenorganisatie vragen deze week met diverse activiteiten aandacht voor MLDS en andere darmaandoeningen.

19 april 2024

Eerste natuurtoilet op Texel laat mensen weer zorgeloos wandelen

Een op de vier Nederlanders blijft liever thuis als er geen toilet in de buurt is, en bij mensen met een maagdarmaandoening is dat zelfs een op de twee. Met het eerste natuurtoilet op Texel wordt de natuur bezoeken een stukje onbezorgder.

18 april 2024

Doneer aan de Maag Lever Darm Stichting

Al 0 donateurs steunden vandaag een gezonde spijsvertering voor iedereen.

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer
Fiets mee van Mond tot Kont
250 km fietsen voor de spijsvertering. Doe je mee?
Schrijf je in