Vecht mee tegen alvleesklierkanker: zaterdag 8 juli

25 april 2023

Op zaterdag 8 juli 2023 organiseren we Deltaplan De Vecht: wandelen, fietsen of hardlopen om geld in te zamelen voor onderzoek naar alvleesklierkanker! In je eigen tempo. Alleen of samen. In een prachtige omgeving. Doe je mee?

We starten en eindigen bij buitenplaats Op ’t eiland (Nederhorst den Berg). En dat alleen is al een reden om mee te doen. Een verborgen parel aan de Vecht, met terras aan het water. Een plek om te genieten van een lunch, een lekker drankje en waar je na afloop heerlijk kunt relaxen. 

Verschillende afstanden

Kies een afstand die bij je past, en doe mee samen met je vrienden, familie of partner.

  • Wandelen of hardlopen: 5, 10 of 20 kilometer
  • Fietsen: 25, 50 of 100 kilometer (op welke fiets je maar wilt)

We doen het samen

Met elkaar maken we er een bijzondere dag van! Patiënten, naasten, nabestaanden. Maar ook artsen en onderzoekers doen mee. Prof. dr. Marc Besselink (chirurg) is er ook bij. Als chirurg heeft hij dagelijks te maken met de impact van alvleesklierkanker.

Deelnemer Sandra Godschalk: “Februari vorig jaar ben ik mijn lieve man en vader van ons zoontje verloren aan alvleesklierkanker. Hij is 42 jaar geworden, veel te jong. Tijd hadden wij niet en dat geldt voor de meeste mensen die deze diagnose krijgen”

Deltaplan De Vecht 8 juli

Praktisch

Het inschrijfgeld voor deze dag is € 14,95. Naast een onvergetelijke dag, ontvang je van ons een Deltaplan t-shirt. Daarnaast hopen we dat je een mooi bedrag inzamelt via je eigen actiepagina. Alle inkomsten komen ten goede aan meer onderzoek naar alvleesklierkanker.

Maak hoop mogelijk! Doe mee!

Over het Deltaplan Alvleesklierkanker

Het Deltaplan Alvleesklierkanker is het krachtige landelijke samenwerkingsverband van de Maag Lever Darm Stichting, de 15 expertisecentra (Dutch Pancreatic Cancer Group) en het patiëntenplatform Living With Hope. Deltaplan Alvleesklierkanker heeft als missie om wetenschappelijk onderzoek op het gebied van alvleesklierkanker te versnellen

Kan je er niet bij zijn, maar wil je wel bijdragen aan meer onderzoek naar alvleesklierkanker? Dat kan door een donatie te doen. Ga naar de actiepagina.

Ander nieuws

Maag Lever Darm Stichting presenteert samen met WUR en UMCG Buikbelang.nl

Op Wereld Microbioom Dag is de website www.buikbelang.nl gelanceerd. De Maag Lever Darm Stichting is er trots op om samen met Wageningen University & Research en het Universitair Medisch Centrum Groningen kernpartner te zijn van Buikbelang.

3 juli 2024

Gezondheidsramp in Nederland op komst

Er ontwikkelt zich in Nederland een gezondheidsramp in slow motion. Als de samenleving niet snel daadkracht toont en intensief gaat samenwerken voor langer gezond leven, komt de welvaart in Nederland in gevaar. Met deze oproep komen 22 gezondheidsfondsen.

17 juni 2024

Twee natuurtoiletten geopend in Vught

In Vught zijn vandaag twee natuurtoiletten geopend. Deze openbare toiletvoorzieningen bevinden zich in de Brabantse natuurgebieden de IJzeren Man en het Kapellebos. De composttoiletten zijn onderdeel van een gezamenlijk initiatief van de Maag Lever Darm Stichting en Natuurmonumenten, met steun van de Nationale Postcode Loterij.

5 juni 2024

Doneer aan de Maag Lever Darm Stichting

Al 0 donateurs steunden vandaag een gezonde spijsvertering voor iedereen.

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer