Prikkelbare Darm Syndroom
Keuzehulp

Heb je de diagnose Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) gekregen? Dan zijn er veel soorten behandelingen mogelijk. Met de Keuzehulp PDS helpen we jou om – liefst in overleg met je arts - een passende keuze te maken.

Deze keuzehulp is tot stand gekomen door de Maag Lever Darm Stichting in samenwerking met de PDS Belangenorganisatie (PDSB), medisch MDL specialisten (NVMDL) en keuzehulp ontwikkelaar PATIENT+.

De inhoud is gebaseerd op de huidige NHG-Standaarden Prikkelbaredarmsyndroom (PDS) en Obstipatie en de Multidisciplinaire richtlijn prikkelbaredarmsyndroom, aangevuld met adviezen vanuit een expertgroep van de NVMDL. Aan de keuzehulp werkten daarnaast huisartsen, diëtisten, apothekers en verpleegkundig specialisten PDS mee.

Start de Keuzehulp via de Keuzehulp website of via het venster onderaan deze pagina.
Let op: Als je de resultaten per mail toegestuurd wilt krijgen, moet je de Keuzehulp aanklikken via de link. Om technische redenen is dat helaas niet mogelijk als je het venster hieronder gebruikt.

naar de PDS Keuzehulp

We horen graag je ervaring met de keuzehulp

Heb je de keuzehulp ingevuld? Wij horen graag jouw ervaring met de keuzehulp. Je kunt dit ons laten weten door te mailen naar: voorlichting@mlds.nl.

Doneer