Werving aan de deur

Werving aan de deur

Een gezonde buik voor iedereen. Dat is onze droom. Een droom die we willen realiseren door het geven van gezondheidsvoorlichting en het mogelijk maken van belangrijk wetenschappelijk onderzoek. Zo werken we hard aan een betere toekomst voor de twee miljoen buikpatiënten in Nederland.
onderzoek

Voor deze onderzoeken en voorlichting is geld nodig. Wij zijn daarin afhankelijk van donaties. Gelukkig steunen veel mensen ons al in het bereiken van onze missie. Tegelijkertijd is er meer geld nodig en weten we dat er nog veel meer mensen zijn die ons ook willen steunen. Daarom werven we ook nieuwe donateurs huis-aan-huis. Dat is voor ons een belangrijke inkomstenbron waarmee we meer wetenschappelijk onderzoek mogelijk maken.

Daarom kom je in sommige plaatsen in Nederland wervers van de Maag Lever Darm Stichting tegen. Dit doen zij aan de deur. Zij gaan graag het gesprek aan en geven informatie over het werk van de Maag Lever Darm Stichting. Ook zullen zij vragen om een maandelijkse donatie.

Professionele aanpak

De Maag Lever Darm Stichting stelt hoge eisen aan professionele bureaus die voor donateurs werven. Wij zien door training, instructies, begeleiding en controle toe op de hoge kwaliteit en op correct gedrag en gespreksvaardigheid van onze wervers.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op en bel 033- 752 35 00.

Foto wervers MLDS

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven