Help mee als vrijwilliger

Collectant of organisator

Voor de organisatie van onze jaarlijkse collecteweek maken we dankbaar gebruik van vrijwilligers uit het land. Je gaat met een collectebus langs de huizen in jouw buurt tijdens de jaarlijkse collecteweek. Het gaat om ongeveer 2-3 uur per jaar en helpt ons enorm!

Als collecteorganisator organiseer je een keer per jaar de collecte in je eigen woonplaats.  Als er in jouw stad geen organisator is, vindt er ook geen collecte plaats. Dat is jammer, want hierdoor kunnen wij minder geld besteden aan onze missie. We hebben je hulp dus hard nodig!

meer info en aanmelden

Kantoorvrijwilliger

Ook op kantoor of op afstand kunnen we hulp gebruiken! Heb jij een expertise waarmee je ons vrijwillig wilt helpen? Bijvoorbeeld ervaring met databasebeheer, marketing/communicatie of social media? Of ben jij iemand die makkelijk de telefoon pakt?

Woon je in (de buurt van) Amersfoort en kun je je voor langere periode voor minimaal één dag in de week aan onze stichting verbinden? Stuur dan je motivatie met CV naar info@mlds.nl onder vermelding van 'Open sollicitatie kantoorvrijwilliger'.

stuur een mail

Doneer