Je donatie aan de Maag Lever Darm Stichting opzeggen?

Denk je erover na om jouw donatie aan de Maag Lever Darm Stichting op te zeggen? Wij vinden dat erg jammer. Wij zijn namelijk ontzettend blij met jouw steun. Dankzij jouw gift kunnen wij het leven van 2 miljoen mensen in Nederland met spijsverteringsproblemen verbeteren. Om dit te realiseren zijn wij afhankelijk van jouw donatie.

Dankzij jou

Met jouw steun kunnen wij de kennis op het gebied van spijsverteringsaandoeningen vergroten. Hierdoor kunnen wij in de toekomst proberen om deze aandoeningen te voorkomen en te genezen. Wij streven ernaar om de kwaliteit van het leven van alle spijsverteringspatiënten te verbeteren.

Waarom zij nog steeds doneren

'Bob, mijn man en onze vader, is overleden aan darmkanker. Wij willen dat geen kind meer een ouder verliest aan deze ernstige ziekte.'

Wat wil je doen?

Ik wil blijven doneren

Bedankt dat je toch blijft doneren! De Maag Lever Darm Stichting heeft naast giften en donaties geen andere bron van inkomsten. Hierdoor zijn wij volledig afhankelijk van donaties.

Met jouw donatie werken wij aan een betere toekomst voor alle mensen met spijsverteringsproblemen in Nederland, bijvoorbeeld door middel van wetenschappelijk onderzoek en voorlichting. Jouw structurele steun is daarom voor veel mensen van levensbelang. 

Ik wil mijn donatie verlagen

In plaats van het geheel opzeggen van jouw donatie, kun je natuurlijk ook het bedrag van jouw donatie verlagen. Dit kun je doen door naar het telefoonnummer 033-752 35 00 te bellen. Iedere donatie telt en daarbij is de hoogte van het bedrag niet van belang. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@mlds.nl.

Ik wil mijn donatie aan de Maag Lever Darm Stichting opzeggen

Wil je toch liever jouw donatie opzeggen? Dan kun je naar het telefoonnummer 033-752 35 00 bellen. Onze medewerkers helpen je graag om de opzegging goed te verwerken. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@mlds.nl.

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer