Opzeggen Maag Lever Darm Stichting

Opzeggen Maag Lever Darm Stichting?

Denkt u erover na om uw donatie aan de Maag Lever Darm Stichting op te zeggen? Wij vinden dat erg jammer. Wij zijn namelijk ontzettend blij met uw steun. Dankzij uw gift kunnen wij het leven van 2 miljoen mensen in Nederland met maag-, darm- en leverproblemen verbeteren. Om dit te realiseren zijn wij afhankelijk van uw donatie.

team mlds

Dankzij u

Met uw steun kunnen wij de kennis op het gebied van maag-, darm- en leveraandoeningen vergroten. Hierdoor kunnen wij in de toekomst proberen om deze aandoeningen te voorkomen en te genezen. Wij streven ernaar om de kwaliteit van het leven van alle buikpatiënten te verbeteren.

Waarom zij nog steeds doneren

"Bob, mijn man en onze vader, is overleden aan darmkanker. Wij willen dat geen kind meer een ouder verliest aan deze ernstige ziekte."

- Ingeborg Verhoek, Cas, Erin en Lars Visser -

Opzeggen donatie Maag Lever Darm Stichting

Wat wilt u doen?

Ik wil blijven doneren

Bedankt dat u toch blijft doneren! De Maag Lever Darm stichting ontvangt naast giften geen ander bron van inkomen. Hierdoor zijn wij volledig afhankelijk van donaties.

Met uw donatie werken wij aan een betere toekomst voor alle mensen met maag-, darm-, en leverproblemen in Nederland door middel van wetenschappelijk onderzoek en voorlichting. Uw structurele steun is daarom voor veel mensen van levensbelang. 

 

Ik wil mijn donatie verlagen

In plaats van het geheel opzeggen van uw donatie, kunt u natuurlijk ook het bedrag van uw donatie verlagen. Dit kunt u doen door naar het telefoonnummer 033-752 35 00 te bellen. Iedere donatie telt en daarbij is de hoogte van het bedrag niet van belang.

Ik wil mijn donatie aan de Maag Lever Darm Stichting opzeggen

Wilt u toch liever uw donatie opzeggen? Dan kunt u naar het telefoonnummer 033-752 35 00 bellen. Onze medewerkers helpen u graag om de opzegging goed te verwerken.

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven