Zuiderzee Klassieker 2021

Algemene informatie

Hoera! Zaterdag 25 september 2021 viert de Zuiderzee Klassieker haar 10 jarige jubileum!

Ieder jaar klimmen er honderden fietsliefhebbers, patiënten, artsen, familieleden en vrienden samen in de pedalen voor deze speciale dag.

Zoals vanouds zijn de aangeboden routes waarvoor ingeschreven kan worden: 50, 80, 120 of 180 km lang en kun je deelnemen op iedere fiets: van een eenwieler, loopfiets, elektrische stadsfiets tot bakfiets! Iedereen is van harte welkom!

Het evenement wordt georganiseerd volgens de richtlijnen opgesteld door het RIVM en NOC NSF omtrent COVID-19.
We ontvangen je met veel plezier op zaterdag 25 september om er samen een memorabele extra feestelijke editie van te maken!

Stroke 1 Created with Sketch.

Fiets mee

Samen zetten we ons in voor meer grip op spijsverteringsziekten.

meer info en inschrijven

Wat gaan we doen met de opbrengst?

Met de opbrengst van de Zuiderzee Klassieker helpen wij mensen met een spijsverteringsziekte verder, door met dit geld méér wetenschappelijk onderzoek naar spijsverteringsziekten mogelijk te maken. Helaas wordt het leven van miljoenen mensen, elke dag weer, ontregeld door spijsverteringsziekten. Ziekten die zorgen voor schaamte, onzekerheid en pijn. Ziekten die soms zelfs overlijden tot gevolg kunnen hebben. Zolang dat het geval is, zullen wij voor hen blijven strijden.

De Maag Lever Darm Stichting financiert onderzoek om spijsverteringsziekten te voorkomen en te bestrijden. Fiets mee en strijd samen met ons voor een gezonde spijsvertering!

Doneer