Zet je in voor het goede doel en beleef een fantastische dag!

Zaterdag 3 oktober 2020 organiseren wij de 1.5 editie van de Zuiderzee Klassieker met start en finish in Amersfoort. Dé sportactiviteit waarmee we geld ophalen voor meer onderzoek naar spijsverteringsziekten. Meer dan 800 deelnemers trappen deze dag een flinke afstand op de pedalen en worden ondersteund door de enthousiaste Zuiderzee Klassieker crew.

We hebben jouw hulp nodig!

Ben jij een enthousiaste gastvrouw of -heer, een handige Harry of juist een manusje van alles? Ben je flexibel en weet je van aanpakken? We hebben op verschillende plekken mensen nodig. Met je hele sportteam, vereniging, familie of vriendengroep meehelpen kan natuurlijk ook. We zoeken dan een klus uit die jullie met z’n allen kunnen oppakken!

Dit krijg je van ons
We zorgen ervoor dat er genoeg te doen is zodat je de hele dag lekker bezig bent! Je draagt bij aan een fantastische dag en krijgt een kijkje achter de schermen van een groot sportevenement. We zorgen voor een mooi feest bij wielervereniging Zielhorst en een warm onthaal voor al onze fietsers.

Uiteraard is de dag gevuld met samenhorigheid, gezond eten & drinken en daarnaast krijg je natuurlijk een Zuiderzee Klassieker crewshirt!

Kunnen we op jou rekenen?
Word crewlid tijdens de Zuiderzee Klassieker en strijd samen met ons voor een gezonde spijsvertering! Meld je via het formulier aan, we nemen dan contact met je op. Geef eventueel een voorkeur voor een functie (zie onderaan deze pagina) en maak een korte beschrijving van jezelf, zodat we je zo goed mogelijk kunnen indelen!

We hebben er zin in. Jij toch ook?

We hebben verschillende mooie functies beschikbaar:

Doneer