Zuiderzee Klassieker voor bedrijven

Word partner

Als bedrijf meefinancieren en zelfs meedoén aan de Zuiderzee Klassieker heeft verschillende voordelen. Deze bijzondere vorm van teambuilding levert u betrokken en gezonde medewerkers op. Bovendien zet dit maatschappelijk verantwoord ondernemen uw positionering in een goed daglicht, wat daarnaast betrokken klanten, leveranciers en andere stakeholders oplevert.

Boven alles draagt u bij aan de strijd tegen spijsverteringsziekten. De Maag Lever Darm Stichting is de drijvende kracht in het realiseren van een gezonde buik voor iedereen. En dat is hard nodig, want Nederland telt ruim 2 miljoen buikpatiënten! En alleen darmkanker eist al 14 levens per dag. Dat willen we niet accepteren. Er is meer onderzoek nodig om deze ziekten een halt toe te roepen. Een gezonde buik is helaas niet vanzelfsprekend. Fiets mee met de Zuiderzee Klassieker.

Bekijk hier alle sponsorpakketten

Voor informatie & contact:

Maag Lever Darm Stichting
Annemarieke Tazelaar
info@zuiderzeeklassieker.nl
06-10087116

Inschrijven bedrijfsteam

Bedrijfsteam

Vorm samen met je collega's een bedrijfsteam. Het team kan bestaan uit zoveel mensen als je zelf wilt. Per persoon kan de gewenste fietsafstand worden ingevuld via het persoonlijke profiel. We bieden hiervoor verschillende pakketten en mogelijkheden. 

Wil je meer informatie of je aanmelden? Neem contact op met Annemarieke Tazelaar via: 
info@zuiderzeeklassieker.nl of  06-10087116

 

Metamucil

Onze Partners

yakult-2
team zzk

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Naar boven