Bedankt!

Inschrijven 2018   Foto's 2017

Deelnemersportaal
> Inloggen

Deelnemersportaal
> Inloggen

Bedankt!

Inschrijven 2018   Foto's 2017

Dag
Uur
Minuut
Seconde

€ 196.298,-
totaal opgehaald

De Maag Lever Darm Stichting is de drijvende kracht in het realiseren van een gezonde buik voor iedereen. Dat is hard nodig, want Nederland telt ruim 2 miljoen buikpatiënten. En alleen darmkanker eist al 14 levens per dag. Dat willen we niet accepteren.  Er is meer onderzoek nodig om deze ziekte een halt toe te roepen. 

Een gezonde buik is helaas niet vanzelfsprekend. Fiets mee! 

Foto-impressie

De eerste foto's van de Zuiderzee Klassieker 2017.

  foto overzicht

Wat gaan we doen met de opbrengst?

Met de opbrengst van de Zuiderzee Klassieker helpen wij buikpatiënten verder, door met dit geld méér wetenschappelijk onderzoek naar spijsverteringsziekten als darmkanker mogelijk te maken. Met als doel? Het realiseren van onze droom en missie: een gezonde buik voor iedereen. Want hoe meer we weten over de buik, hoe beter we deze ziekten kunnen stoppen.

In ons werk focussen wij op vier programmalijnen: de gezonde buik, de buik onder de loep, de buik uit de problemen en zorg voor de buik. Per programmalijn geven wij voorlichting en maken wij wetenschappelijk onderzoek mogelijk. Deze onderzoeken worden toegekend en verdeeld onder verschillende subsidierondes, met elk hun eigen thema. Lees meer..

Programmalijn

De Zuiderzee Klassieker 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Will Pharma

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven