Gepubliceerd op: 15 oktober 2018

PDS-infodag 2018

Prikkelbare Darm Syndroom, spastische darm of onduidelijke darmklachten? Op zoek naar informatie en/of lotgenotencontact? Kom op zaterdagmiddag 3 november naar de landelijke PDS-infodag in het Beatrixgebouw in Utrecht! Tijdens deze dag worden er verschillende lezingen en workshops gegeven. Je kunt je inschrijven tot 21 oktober 2018.

shutterstock_724757389

Chronisch gezond en gelukkig zijn?

Dr. Judith Kocken geeft een interessante lezing over hoe het mogelijk is gelukkig te zijn als je chronisch ziek bent. Daarnaast geeft ing. Theodoor Scheepens een lezing over laboratoriumtesten en wat deze ons kunnen vertellen.

Workshops
Er zijn twee rondes met interactieve leerzame workshops. Je kunt kiezen uit:
• Je darmen denken meer dan je denkt! door Anne-Mieke Omtzigt en Monica Wijers
• Hypnotherapie als effectieve behandeling bij PDS door Elles van Paassen en Ingrid van der Kuijl
• Gezonde slaap als natuurlijk medicijn door Saskia van Wessel
• Krachtiger met pijn door Elke Fijnekam en Karin Sijtsma

Informatiemarkt
In de pauzes en tijdens de borrel aan het eind kun je rondneuzen op de uitgebreide informatiemarkt met maar liefst 18 stands. Variërend van diëtisten en diëten tot hypnotherapie, en van diverse supplementen, zoals probiotica, tot allerlei hulpmiddelen! Ook zijn er meerdere patiëntenorganisaties aanwezig die je van informatie kunnen voorzien. Bovendien ontvangt iedere bezoeker een leuke goodiebag.

De Maag Lever Darmstichting zal tijdens deze dag meer informatie geven over het verloop van het PDS-project waarbij wij meer begrip voor en bewustzijn willen creëren over het Prikkelbare Darm Syndroom.

De PDS-infodag wordt georganiseerd door de Prikkelbare Darm Syndroom Belangenvereniging. Ga naar www.pdsb.nl voor meer informatie.

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven