Stagiair acties & events

Team Fondsenwerving

Contract: 24-40 uur per week
Vakgebied: events
Locatie: Amersfoort

Ben jij de bevlogen strijder die samen met ons gedreven team de droom van de Maag Lever Darm Stichting, een gezonde spijsvertering voor iedereen, realiseert?

Functieprofiel
De Maag Lever Darm Stichting is op zoek naar een energiek en gedreven stagiair.

De spijsvertering is van levensbelang en het aantal mensen voor wie de spijsvertering een vijand is, is te groot. Er is veel geld nodig om spijsverteringsziekten te voorkomen en oplossingen te realiseren voor patiënten.

We geven je graag de kans met jouw kennis een wervelende bijdrage te leveren aan onze fondsenwervende acties & events, waaronder het event: De Zuiderzee Klassieker op de laatste zaterdag in september.

Een greep uit jouw verhaal
Jij:

  • Hebt affiniteit met goede doelen en gezondheid;
  • Werkt soepel samen en stemt zaken goed af met je collega’s;
  • Wilt graag meedenken en -doen aan het organiseren en innoveren van events voor de MDLS;
  • Schakelt snel en houdt graag de ballen in de lucht;
  • Bent sociaal, ondernemend en neemt initiatief;
  • Bent beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden.

Onze waardering
Als je jouw kracht als stagiair aan onze stichting kunt toevoegen, dan zetten we daar graag iets tegenover:

  • Een dynamische werkomgeving met afwisselende taken waarin je met alle facetten van werken in een projectteam te maken krijgt.
  • Een stagevergoeding van €350 per maand (en reiskostenvergoeding indien niet in het bezit van een OV-Studentenkaart). Uiteraard vergoeden we ook onkosten die je moet maken voor je werk;
  • Begeleiding van een ervaren collega;
  • Een gezellig en hecht team van collega's, waar hard wordt gewerkt, maar ook ruimte is voor plezier, af en toe een borrel of een potje tafeltennis.

Interesse of vragen?
Graag ontvangen we je motivatie en cv. Je kunt deze richten aan Chantal Verheul via mailadres sollicitatie@mlds.nl onder vermelding van ‘Stagiair acties & events’ Wil je graag vooraf meer informatie dan kun je bellen naar Miranda Tick (HR)  (033) 7523500. Op www.mlds.nl vind je uitgebreide informatie over onze stichting.

De Maag Lever Darm Stichting
Je spijsvertering is van levensbelang. Ze kan je beste vriend zijn, maar ook je grootste vijand. Je spijsvertering kan je kracht en energie geven, maar ze kan je ook slopen, je wereld klein maken, of zelfs je dood worden. Wij zetten ons in voor twee miljoen mensen met een spijsverteringsziekte door onderzoeken te financieren en voorlichting te geven. Voor hen en met hen strijden wij voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Wij financieren onderzoeken en zorgprojecten die gericht zijn op het ontwikkelen van oplossingen op de langere termijn, maar ook gericht op directe toepassing voor de patiënt en/of arts. Dit doen wij met 30 enthousiaste collega’s vanuit het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort.

Wij hebben de ambitie dat onze  medewerkers als ambassadeurs gemotiveerd bijdragen aan een gezonde spijsvertering voor iedereen. We hebben betekenisvol werk en dat is voelbaar op de werkvloer. Wij bouwen met elkaar aan een gedreven organisatie waarbij het verschil maken voor de patiënt centraal staat. Persoonlijk, ondernemend, eigenwijs en nieuwsgierig zijn hierbij de  kernwoorden. Alle (nieuwe) collega’s krijgen een inspirerend inzicht in de werking van de spijsvertering en wat dit voor jou kan betekenen enerzijds, anderzijds is het belangrijk dat je de uitdagingen van spijsvertering kan en wilt begrijpen. Zo wordt ook jij ambassadeur voor de spijsvertering in Nederland.

Bij de MLDS hebben we veel aandacht voor een gezonde leefstijl en roken we niet. We reizen bij voorkeur met het openbaar vervoer of komen op de fiets naar het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort.

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven