Medewerkers

Medewerkers

Op het kantoor van de Maag Lever Darm Stichting in Amersfoort werkt een team van ongeveer 30 medewerkers aan het realiseren van de doelen van de stichting, namelijk het geven van voorlichting over alle spijsverteringsziekten en het financieren van wetenschappelijk onderzoek. De Stichting heeft een platte organisatiestructuur.

Personeelsbeleid

De Maag Lever Darm Stichting stelt hoge eisen aan de professionaliteit en inzet van haar medewerkers. Het resultaat staat voorop. Daar staat tegenover dat medewerkers volop ontplooiingsmogelijkheden krijgen. Zo blijft het werk voor iedereen uitdagend en zitten de juiste mensen met de juiste kwaliteiten op de juiste plek. De medewerkers worden beloond via de beloningssystematiek van Hay Consultants.

Honorering

Beloning directeur

De directeur van de Maag Lever Darm Stichting ontvangt een beloning Conform de 'Regeling beloning directeuren van goede doelen', goedgekeurd door Goede Doelen Nederland. Het jaarsalaris van de directeur over 2017 bedraagt € 95.259 (inclusief vakantiegeld, op basis van 12 maanden).

team mlds

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven