Je bent er bijna!

Wat fijn dat je wilt wilt helpen tijdens de collecteweek
van 15 t/m 20 juni 2020. Samen zetten we ons in voor een betere toekomst van 2 miljoen Nederlanders met een spijsverteringsziekte.

Meld je hieronder aan!

Wij gebruiken uw gegevens om u te voorzien van belangrijke informatie voor de collecte en om u als collectant in contact te brengen met de collecteorganisator. Uw gegevens worden verder nooit met derden gedeeld.

Meer informatie:

  • Als collectant ga je tijdens de collecteweek twee uur (of meer!) op pad met een collectebus. In principe is dit bij jou in de buurt.
  • Als organisator zorg jij voor de coördinatie in (een deel van) jou woonplaats. In grotere plaatsen wordt er gewerkt met een organisatieteam en/of wijkhoofden. Jij zorgt er o.a. voor dat de collectanten de collectematerialen ontvangen en dat de opbrengst wordt gestort bij de bank. Bekijk hier het collecteproces en lees hier meer informatie over de collecte. Enkele weken na aanmelding als organisator, nemen wij contact met je op.
  • Vragen? Stuur een mail naar collecte@mlds.nl.
Annemijn collecte

Mijn moeder heeft colitis ulcerosa. Ik vind het fijn om te collecteren, het is leuk om te doen. Want ik wil mensen helpen die een buikziekte hebben, net als mama.

Annemijn (9 jaar), collecteert met haar moeder.

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven