Oproep ‘Beter Gezond’; dien uw oplossing in!

Gepubliceerd op: 22 mei 2017

Zo fit en betrokken mogelijk leven met een chronische ziekte

Oproep 'Beter Gezond'; dien uw oplossing in!

De Samenwerkende GezondheidsFondsen (SGF) en de Topsector Life Sciences & Health (Topsector LSH) stellen 3 miljoen euro beschikbaar voor maximaal 50% cofinanciering van een publiek-privaat onderzoeksinitiatief. Dit initiatief moet leiden tot innovatieve oplossingen die mensen met een chronische ziekte zo fit en betrokken mogelijk laten leven.

Dien uw oplossing in!

Ruim 8 miljoen Nederlanders hebben een chronische ziekte. De helft hiervan heeft er zelfs meerdere. Dit heeft een enorme impact op hun kwaliteit van leven, op onze economie en op de maatschappij. Het is onze uitdaging om deze impact te verminderen. Heeft u een mooie, patiëntgerichte oplossing voor ogen en wilt u hiernaar onderzoek doen, maar ontbreekt het u aan de middelen en partners om deze oplossing te realiseren? Dit is uw kans!

‘Beter Gezond’ is een samenwerking tussen de ruim 20 fondsen van de Samenwerkende GezondheidsFondsen en de Topsector Life Sciences and Health. Wij stellen 3 miljoen euro beschikbaar voor maximaal 50% cofinanciering van onderzoek, dat leidt tot innovatieve oplossingen, die mensen met een chronische ziekte zo fit en betrokken mogelijk laten leven.

Meer informatie over 'Beter Gezond'

Bron: SGF

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven