Waarom je spijsvertering – juist nú – zo belangrijk is

14 juni 2020

Het is nu meer dan ooit belangrijk om goed voor je spijsvertering te zorgen. Je spijsvertering voedt je weerstand. Maar weten we dat wel? En hoe zit dat precies? Ontdek het in deze video. 

Je spijsvertering voedt je weerstand

Als deze tijd ons één ding duidelijk maakt, dan is het hoe kwetsbaar we zijn. Om zo gezond mogelijk te blijven hebben we een goede weerstand nodig. Je spijsvertering voedt je weerstand. Het is daarom - juist nú - belangrijk om goed voor je spijsvertering te zorgen. Hoe je dat doet? Wij helpen je op weg.

Gerelateerd nieuws

Het coronavirus en spijsverteringsziekten

We weten inmiddels dat corona niet alleen (de zorg voor) coronapatiënten raakt. Het heeft ook grote gevolgen voor de reguliere zorg en dus ook de zorg voor mensen met spijsverteringziekten of -klachten.

31 mei 2022

40 jaar Maag Lever Darm Stichting – een interview met directeur Bernique Tool

Na 40 jaar begint een nieuw hoofdstuk voor de Maag Lever Darm Stichting, vertelt een bevlogen Bernique Tool.

22 december 2021

De Maag Lever Darm Stichting en ParkinsonNL financieren onderzoek naar betere werking Parkinson-medicijn in relatie tot darmmicrobioom

De MLDS en ParkinsonNL hebben samen 370.000 euro toegekend aan een onderzoek naar de rol van de darmen bij resistentie van het belangrijkste medicijn tegen de ziekte van Parkinson.

22 december 2021

Doneer