Waarom je spijsvertering – juist nú – zo belangrijk is

14 juni 2020

Het is nu meer dan ooit belangrijk om goed voor je spijsvertering te zorgen. Je spijsvertering voedt je weerstand. Maar weten we dat wel? En hoe zit dat precies? Ontdek het in deze video. 

Je spijsvertering voedt je weerstand

Als deze tijd ons één ding duidelijk maakt, dan is het hoe kwetsbaar we zijn. Om zo gezond mogelijk te blijven hebben we een goede weerstand nodig. Je spijsvertering voedt je weerstand. Het is daarom - juist nú - belangrijk om goed voor je spijsvertering te zorgen. Hoe je dat doet? Wij helpen je op weg.

Gerelateerd nieuws

Het coronavirus en spijsverteringsziekten

We weten inmiddels dat corona niet alleen (de zorg voor) coronapatiënten raakt. Het heeft ook grote gevolgen voor de reguliere zorg en dus ook de zorg voor mensen met spijsverteringziekten of -klachten.

31 mei 2022

Zó rekent je spijsvertering af met ziekteverwekkers

oor een goede gezondheid is een optimale werking van je afweersysteem belangrijk. Dat systeem werkt nauw samen met de manier waarop jij je voedsel verwerkt. Hoe dat precies gaat? We leggen het uit in vijf stappen. En vertellen je waarom het coronavirus zo’n venijnige tegenstander blijkt.

14 juni 2020

Heb je klachten? Blijf het melden!

Heb je klachten, verergeren ze of maak je je zorgen: meld het bij je huisarts, bij het ziekenhuis of op een eerste hulp afdeling als dat nodig is. Dat is het pleidooi van maag-darm-leverarts Marco Mundt (Flevoziekenhuis Almere). ‘Zorg dat je de zorg krijgt die je nodig hebt! Wij zijn er voor je, ook in […]

14 april 2020

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer
Fiets mee van Mond tot Kont
250 km fietsen voor de spijsvertering. Doe je mee?
Schrijf je in