Medewerker Klantcontact & Support

13 mei 2022

Medewerker
Klantcontact & Support

Contract: 32 uur
Vakgebied: Bedrijfsvoering
Locatie: Amersfoort en gedeeltelijk vanuit huis

Ben jij de bevlogen medewerker die de droom van de Maag Lever Darm Stichting, een gezonde spijsvertering voor iedereen, helpt realiseren? Reageer dan op deze vacature!

Functieprofiel

De Maag Lever Darm Stichting is op zoek naar een energieke en gedreven medewerker voor ons Team Support. Dit team bestaat uit 5 enthousiaste medewerkers die uitkijken naar jouw komst!

Jullie zijn hét visitekaartje van de Maag Lever Darm Stichting en het eerste aanspreekpunt voor externe relaties, vrijwilligers en donateurs. Het behoud van donateurs is een belangrijk speerpunt in deze rol.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Je start met een kop koffie/thee en een praatje met je collega’s. Vervolgens staat er een kort overleg gepland met je teamleden om de to-do’s van die dag door te nemen en taken te verdelen.
Daarna duik je achter je computer om met de algemene mailbox aan de slag te gaan. Je beantwoordt diverse binnenkomende telefoontjes die je zelf kan afhandelen of doorzet naar een collega. Ook zorg je tussendoor voor het klaarzetten van informatiematerialen en heb je contact met collega’s van diverse disciplines. Aan het einde van de dag zorg je ervoor dat de post klaarstaat voor verzending.

We bieden jou een uitdagende, afwisselende functie in een informele organisatie, waarin je een zinvolle bijdrage levert aan een gezonde spijsvertering voor iedereen.

Een greep uit jouw taken

Jij:

Jouw profiel

Natuurlijk zijn we op zoek naar een enthousiast en gedreven en resultaatgericht persoon. Maar bovenal zoeken we naar een echte teamspeler die:

Onze waardering

Als jij deze waarde aan onze stichting kunt toevoegen, dan zetten wij daar graag iets tegenover. De Maag Lever Darm Stichting heeft jou veel te bieden, zoals:

De Maag Lever Darm Stichting

Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is de droom van de Maag Lever Darm Stichting. Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, pijn, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken wij aan oplossingen. Dat doen we samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten, donateurs en vrijwilligers. En natuurlijk met al onze medewerkers die zich dagelijks inzetten om de droom van de Maag Lever Darm Stichting te realiseren. Persoonlijk, ondernemend, eigenwijs en nieuwsgierig zijn hierbij onze kernwaarden.

Ons spijsverteringsysteem is van levensbelang, net als ons hart, onze hersenen en onze longen. De spijsvertering is bron van gezondheid en helaas ook de start van veel ziekten. Eigenlijk zou iedereen dit moeten beseffen. Alle ziekten ontstaan in darmen, zei Hippocrates, grondlegger van de geneeskunde meer dan 2000 jaar geleden. Door de spijsvertering te koesteren, kunnen we ziektes voorkomen en winnen we gezonde levensjaren. En door grenzen te verleggen, weten we dat de spijsvertering zelfs kan bijdragen aan het vroegtijdig ontdekken van ziektes in hele andere delen van het lichaam, zoals Parkinson.

Wij strijden voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Doordat alle Nederlanders de kracht van de spijsvertering leren kennen als motor van hun gezondheid. Door toegang tot slimme vroegdiagnostiek mogelijk te maken en ziektes eerder op te sporen. En door mensen met spijsverteringsklachten te helpen taboes te doorbreken en met hen te strijden voor een betere kwaliteit van leven.

Wij geloven dat grip op de spijsvertering zorgt voor meer gezonde levensjaren en een betere kwaliteit van leven.

Reageren

Geeft dit je een goed ‘buikgevoel’?

E-mail dan je motivatie en CV uiterlijk 24 mei 2022 onder vermelding van ‘Vacature Support’ naar onze afdeling HR t.a.v. Marjanne Dokter via sollicitatie@mlds.nl. We kijken uit naar je reactie!

Bij de MLDS hebben we veel aandacht voor een gezonde leefstijl en roken we liever niet, of helpen je graag hiermee te stoppen. We reizen bij voorkeur met het openbaar vervoer of komen op de fiets naar het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort.

Acquisitie is niet gewenst.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe collega?

Direct solliciteren

Doneer