Stagiair acties & events

26 oktober 2020

Stagiair acties & events

De functie

Ben jij de bevlogen strijder die samen met ons gedreven team de droom van de Maag Lever Darm Stichting, een gezonde spijsvertering voor iedereen, realiseert?

Wij zijn op zoek naar een stagiair acties & events.

Contract: 24-40 uur per week
Vakgebied: events
Locatie: Amersfoort

Functieprofiel

De Maag Lever Darm Stichting is op zoek naar een energiek en gedreven stagiair.

De spijsvertering is van levensbelang en het aantal mensen voor wie de spijsvertering een vijand is, is te groot. Er is veel geld nodig om spijsverteringsziekten te voorkomen en oplossingen te realiseren voor patiënten.

We geven je graag de kans met jouw kennis een wervelende bijdrage te leveren aan onze fondsenwervende acties & events, waaronder het event: De Zuiderzee Klassieker op de laatste zaterdag in september.

Een greep uit jouw verhaal

Jij:

Onze waardering

Als je jouw kracht als stagiair aan onze stichting kunt toevoegen, dan zetten we daar graag iets tegenover:

Maag Lever Darm Stichting

Je spijsvertering is van levensbelang. Ze kan je beste vriend zijn, maar ook je grootste vijand. Je spijsvertering kan je kracht en energie geven, maar ze kan je ook slopen, je wereld klein maken, of zelfs je dood worden. Wij zetten ons in voor twee miljoen mensen met een spijsverteringsziekte door onderzoeken te financieren, kwaliteit van leven te verbeteren en voorlichting te geven. Voor hen en met hen strijden wij voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Wij zetten in op bewustwording en bewondering, vroege opsporing en samen strijden voor oplossingen. Dit doen wij met 32 enthousiaste collega’s vanuit het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort.

Wij hebben de ambitie dat onze medewerkers als ambassadeurs gemotiveerd bijdragen aan een gezonde spijsvertering voor iedereen. We hebben betekenisvol werk en dat is voelbaar op de werkvloer. Dit doen we dan ook binnen een organisatiestructuur waarbij medewerkers binnen kaders veel verantwoordelijkheid krijgen en hierbinnen hun eigen talenten kunnen benutten en ontwikkelen. Projectmatige werken staat centraal. Wij bouwen met elkaar aan een gedreven organisatie waarbij het verschil maken voor de patiënt centraal staat. Persoonlijk, ondernemend, eigenwijs en nieuwsgierig zijn hierbij de kernwoorden.

Reageren

Heb je een goed gevoel bij deze vacature en heb je interesse om te komen werken bij  de Maag Lever Darm Stichting?

E-mail dan je motivatie en cv uiterlijk 15 oktober 2020 onder vermelding van ‘Stagiair acties & events’ t.a.v. Chantal Verheul via sollicitatie@mlds.nl of ons sollicitatieformulier.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe collega?

Direct solliciteren

Wil je graag vooraf meer informatie dan kun je bellen naar Miranda Tick (HR) (033) 7523500. Op www.mlds.nl vind je uitgebreide informatie over onze stichting.

In het Huis voor de Gezondheid hebben we veel aandacht voor een gezonde leefstijl en roken we niet. We reizen bij voorkeur met het openbaar vervoer of komen op de fiets naar kantoor.

Doneer