Stagiair Acties & Events

6 september 2023

Beschikbaar: februari t/m juli 2024 (langer of korter kan ook!)
Contract: minimaal 24 uur per week
Vakgebied: Fondsenwerving
Locatie: Amersfoort en gedeeltelijk vanuit huis (50% op locatie in Amersfoort)

Ben jij de bevlogen student die de droom van de Maag Lever Darm Stichting, een gezonde spijsvertering voor iedereen, helpt realiseren? Dan hebben wij de stageplek die jij zoekt!

Functieprofiel

De Maag Lever Darm Stichting is op zoek naar een creatieve en organisatorisch sterke student of stagiair die meehelpt aan het neerzetten van verschillende acties en events.

We zoeken iemand die zorgt voor een goede voorbereiding, zodat onze events vlekkeloos verlopen en hierdoor één groot feest zijn! Je wordt onderdeel van ons projectteam Acties en Events, een gezellig team waarbij het vanzelfsprekend is dat je niet stil zit.
Al deze kanjers staan klaar om jou de fijne kneepjes van het vak te leren! In ruil daarvoor worden zij graag geïnspireerd en gemotiveerd door jouw frisse blik.

Ga jij deze uitdaging aan?

Een greep uit jouw taken

Jij:

Jouw profiel

Onze waardering

Als je jouw kracht als student aan onze stichting kunt toevoegen, dan zetten we daar graag iets tegenover:

De Maag Lever Darm Stichting

Bij de Maag Lever Darm Stichting werken we met 41 enthousiaste collega’s elke dag samen aan onze droom: Een gezonde spijsvertering voor iedereen. Dat doen we met hulp van artsen, onderzoekers, vrijwilligers, collectanten en donateurs.

We financieren wetenschappelijk onderzoek dat spijsverteringsziekten vroegtijdig opspoort, zodat genezing vaak nog mogelijk is. Ook zetten we ons in voor de twee miljoen Nederlanders die dagelijks kampen met schaamte, angst of onmacht als gevolg van spijsverteringsaandoeningen. Maar nog liever willen we voorkomen dat iemand een spijsverteringsziekte ontwikkelt.
Daarom zeggen we tegen iedereen in Nederland: Listen to your guts! Want je spijsvertering vertelt je alles over je gezondheid.

Reageren

Geeft dit een goed ‘buikgevoel’?

E-mail dan je motivatie en CV z.s.m. onder vermelding van ‘Stage Acties & Events’ naar Marjanne Dokter via sollicitatie@mlds.nl. We kijken uit naar je reactie!

Ben je geïnteresseerd in deze functie als bijbaan, laat het dan gerust aan ons weten.

Bij de MLDS hebben we veel aandacht voor een gezonde leefstijl en roken we liever niet, of helpen je graag hiermee te stoppen. We reizen bij voorkeur met het openbaar vervoer of komen op de fiets naar het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe stagiair?

Direct solliciteren
Doneer