Bijbaan Student / Stagiair Acties & Events

28 juli 2022

Bijbaan Student / Stagiair Acties & Events

Beschikbaar: per direct
Contract: minimaal 16 uur
Vakgebied: Fondsenwerving
Locatie: Amersfoort en gedeeltelijk vanuit huis (min. 1 dag op locatie in Amersfoort)

Ben jij de bevlogen student die de droom van de Maag Lever Darm Stichting, een gezonde spijsvertering voor iedereen, helpt realiseren? Dan hebben wij de bijbaan / stageplek die jij zoekt!

Functieprofiel

De Maag Lever Darm Stichting is op zoek naar een creatieve en organisatorisch sterke student of stagiair die meehelpt aan het neerzetten van verschillende acties en events.
We zoeken iemand die zorgt voor een goede voorbereiding, zodat onze events vlekkeloos verlopen en hierdoor één groot feest zijn!

Je wordt onderdeel van ons projectteam Acties en Events, een gezellig team waarbij het vanzelfsprekend is dat je niet stil zit.
Zij staan klaar om jou de fijne kneepjes van het vak te leren! In ruil daarvoor worden zij graag geïnspireerd en gemotiveerd door jouw frisse blik.

Ga jij deze uitdaging aan?

Een greep uit jouw taken

Jij:

Jouw profiel

Onze waardering

Als je jouw kracht als student of stagiaire aan onze stichting kunt toevoegen, dan zetten we daar graag iets tegenover:

De Maag Lever Darm Stichting

Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is de droom van de Maag Lever Darm Stichting. Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, pijn, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken wij aan oplossingen. Dat doen we samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten, donateurs en vrijwilligers. En natuurlijk met al onze medewerkers die zich dagelijks inzetten om de droom van de Maag Lever Darm Stichting te realiseren. Persoonlijk, ondernemend, eigenwijs en nieuwsgierig zijn hierbij onze kernwaarden.

Wij strijden voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Doordat alle Nederlanders de kracht van de spijsvertering leren kennen als motor van hun gezondheid. Door toegang tot slimme vroegdiagnostiek mogelijk te maken en ziekten eerder op te sporen. En door mensen met spijsverteringsklachten te helpen taboes te doorbreken en met hen te strijden voor een betere kwaliteit van leven.

Wij geloven dat grip op de spijsvertering zorgt voor meer gezonde levensjaren en een betere kwaliteit van leven.

Reageren

Geeft dit een goed ‘buikgevoel’?

E-mail dan je motivatie en CV z.s.m. onder vermelding van ‘Stage Acties & Events’ naar Marjanne Dokter via sollicitatie@mlsd.nl. We kijken uit naar je reactie!

Bij de MLDS hebben we veel aandacht voor een gezonde leefstijl en roken we liever niet, of helpen je graag hiermee te stoppen. We reizen bij voorkeur met het openbaar vervoer of komen op de fiets naar het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe stagiair?

Direct solliciteren

Doneer
De 7 signalen test
Als wij zeggen ‘check je poep’, weet jij dan waar je op moet letten?
doe de test
Al 35.000 keer ingevuld!