Stagiair Kennis & Innovatie

21 juli 2022

Stagiair K&I
APK Spijsvertering

Contract: 40 uur
Vakgebied: Kennis & Innovatie
Locatie: Amersfoort en gedeeltelijk vanuit huis

Ben jij de bevlogen stagiair die de Maag Lever Darm Stichting wil helpen in het onderzoeken naar de mogelijkheden van een APK voor de spijsvertering? Reageer dan op deze vacature!

Functieprofiel

De Maag Lever Darm Stichting is op zoek naar een gedreven stagiair die ons gaat versterken bij de research van een APK voor de spijsvertering. Graag willen we in kaart brengen welke zelftesten er momenteel al op de markt zijn, en zouden we inzicht willen krijgen in het gebruik hiervan. Om te kijken wat mogelijke risico’s zijn aan dit nieuwe idee, zijn we benieuwd naar een risicoanalyse van de APK spijsvertering.

De behoefte vanuit de maatschappij is natuurlijk van belang voor het succes van de APK spijsvertering, dus willen we ook onderzoeken of de Nederlander open staat voor een dergelijk initiatief om de gezondheid van de spijsvertering structureel te checken. Ons uiteindelijke doel is om ziektes te voorkomen of vroegtijdig op te sporen en daarmee leed door ziekte te verminderen of zelfs te besparen.

Wij zoeken een stagiair die enthousiast en betrokken is, iemand die goed zelfstandig kan werken én de kracht van samenwerking kent en weet te benutten. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je leergierig bent en communicatief vaardig. Uiteraard is het wel van belang dat je affiniteit hebt met het vakgebied: het volledige stelsel van de spijsvertering.

Een greep uit jouw taken

Jij:

Jouw profiel

Wij zoeken een enthousiaste teamplayer die:

Onze waardering

Als jij deze waarde aan onze stichting kunt toevoegen, dan zetten wij daar graag iets tegenover. De Maag Lever Darm Stichting heeft jou veel te bieden, zoals:

De Maag Lever Darm Stichting

Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is de droom van de Maag Lever Darm Stichting. Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, pijn, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken wij aan oplossingen. Dat doen we samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten, donateurs en vrijwilligers. En natuurlijk met al onze medewerkers die zich dagelijks inzetten om de droom van de Maag Lever Darm Stichting te realiseren. Persoonlijk, ondernemend, eigenwijs en nieuwsgierig zijn hierbij onze kernwaarden.

Wij strijden voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Doordat alle Nederlanders de kracht van de spijsvertering leren kennen als motor van hun gezondheid. Door toegang tot slimme vroegdiagnostiek mogelijk te maken en ziektes eerder op te sporen. En door mensen met spijsverteringsklachten te helpen taboes te doorbreken en met hen te strijden voor een betere kwaliteit van leven.

Wij geloven dat grip op de spijsvertering zorgt voor meer gezonde levensjaren en een betere kwaliteit van leven.

De nieuwe campagne, Listen to your guts, laat zien dat er een diepere waarheid achter deze populaire kreet schuilt: Je spijsvertering vertelt je alles over je gezondheid. Ook zeggen we: Je leeft maar een keer. Een uitspraak die je met je neus op de feiten drukt. Dus neem je buik serieus, eet gezonder en check je poep. Doormiddel van verschillende communicatiemiddelen willen we een groot bereik genereren dit jaar zodat meer mensen bekend worden met het belang van de spijsvertering. Dit doen we door o.a. een tv-commercial, online media, een spijsverteringsquiz, een gids met leefstijltips en een test.
Check www.mlds.nl/guts voor meer info!

Reageren

Geeft dit je een goed ‘buikgevoel’?

E-mail dan je motivatie en CV uiterlijk 12 augustus 2022 onder vermelding van ‘Stage APK’ naar Astrid Streng via astridstreng@mlds.nl. We kijken uit naar je reactie!

Bij de MLDS hebben we veel aandacht voor een gezonde leefstijl en roken we liever niet, of helpen je graag hiermee te stoppen. We reizen bij voorkeur met het openbaar vervoer of komen op de fiets naar het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe stagiair?

Direct solliciteren

Doneer