Samen in actie tegen alvleesklierkanker: Deltaplan Challenge Ameland 2022

13 oktober 2022

Zaterdag 29 oktober 2022 vindt de 2e editie van de Deltaplan Challenge Ameland plaats! Deze bijzondere dag zal volledig in het teken staan van uitdaging en verbinding.

Tijdens dit sportieve evenement, op een prachtige plek, komen we samen in actie om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar alvleesklierkanker. Patiënten, naasten, nabestaanden, artsen, onderzoekers; we strijden allemaal voor hetzelfde doel. een betere toekomst voor patiënten met alvleesklierkanker.

Met dit jaar een speciaal akoestisch optreden van de band Van Dik Hout, ambassadeur van het Deltaplan! Zij voelen zich zeer betrokken: in 2021 overleed hun drummer, Oscar Kraal, aan alvleesklierkanker.

Met elkaar maken we er een unieke ervaring van!

Deltaplan Challenge Ameland, zaterdag 29 oktober 2022

Een unieke belevenis waarbij we samen strijden tegen alvleesklierkanker.

Schrijf je nu in!

Ga de uitdaging aan

We dagen je uit voor een rondje Ameland van 25, 50 of 100 kilometer. Individueel of als team. Hardlopend, wandelend of fietsend. Ook is het mogelijk een prachtige route van 3,5 kilometer te wandelen of te (tandem)fietsen wanneer je bijvoorbeeld iets minder fit bent. Je kiest voor wat bij jou past.

Schrijf je in en vraag je vrienden, familie, collega’s en kennissen je te sponsoren op je actiepagina! Wil je samenlopen met collega’s, je sportclub of buren? Inschrijven is ook mogelijk als team.

De opbrengst komt ten goede aan het Deltaplan Alvleesklierkanker: het krachtige landelijke samenwerkingsverband tussen de Maag Lever Darm Stichting, de 15 expertisecentra verenigd in de Dutch Pancreatic Cancer Group en het patiëntenplatform Living With Hope.

Deltaplan Alvleesklierkanker heeft als missie om wetenschappelijk onderzoek op het gebied van alvleesklierkanker te versnellen

Wij kijken er enorm naar uit je zaterdag 29 oktober te ontvangen.

Kan je er niet bij zijn, maar wil je wel bijdragen aan meer onderzoek naar alvleesklierkanker? Dat kan door een donatie te doen. Ga naar de actiepagina. Jouw bijdrage komt volledig ten goede aan het Deltaplan Alvleesklierkanker.

Doneer aan de Maag Lever Darm Stichting

Al 0 donateurs steunden vandaag een gezonde spijsvertering voor iedereen.

Ander nieuws

Eerste natuurtoilet op Texel laat mensen weer zorgeloos wandelen

Een op de vier Nederlanders blijft liever thuis als er geen toilet in de buurt is, en bij mensen met een maagdarmaandoening is dat zelfs een op de twee. Met het eerste natuurtoilet op Texel wordt de natuur bezoeken een stukje onbezorgder.

18 april 2024

Documentaire ‘Mooie Meisjes Poepen Niet’ wil taboe doorbreken

De Maag Lever Darm Stichting lanceert de driedelige documentaireserie ‘Mooie Meisjes Poepen Niet’. Documentairemaakster Sanne Savelsbergh volgt daarin zeven jonge vrouwen met darmproblemen.

17 april 2024

Huis van de Gezondheid kleurt paars voor Prikkelbare Darm Syndroom

Het Huis van de Gezondheid in Amersfoort kleurt paars om aandacht te vragen voor het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS). Van dinsdag 16 april tot en met zaterdag 20 april zet de Maag Lever Darm Stichting deze aandoening in de spotlights.

16 april 2024

ANBI logo CBF logo Privacy Waarborg logo ANBI/RSIN nr: 007247849
Doneer
Fiets mee van Mond tot Kont
250 km fietsen voor de spijsvertering. Doe je mee?
Schrijf je in