Online vragenlijst voor jongeren (11-25 jaar)

13 februari 2021

Ben jij een jongere tussen de 18 en 25 jaar en heb je diabetes, reuma, een spijsverteringsziekte of een longaandoening? Dan hebben we een paar vragen voor jou.

We leggen eerst uit waarom. We leven in een samenleving waarin meedoen het motto is. Dat motto geldt voor iedereen, dus ook voor jongeren met een chronische aandoening. Soms zijn er misschien momenten waarop je chronische aandoening het lastiger voor je maakt om gewoon mee te doen. Wij zijn benieuwd of je dat herkent.

Wij zijn op zoek naar concrete voorbeelden van situaties en momenten waarop meedoen voor jou een probleem was of is. Wij doen dat op verzoek van het ministerie van VWS en samen met andere organisaties die opkomen voor mensen met een chronische aandoening. Met als doel om met concrete voorstellen te komen voor hoe het anders en beter kan!

Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Dus heb jij diabetes, reuma, een spijsverteringsziekte of een longaandoening, dan is het heel fijn als je hieraan meewerkt! De vragenlijst sluit 5 maart.

11 t/m 17 jaar: https://forms.gle/8zTnUkVzf4JSsgSXA

18 t/m 25 jaar: https://forms.gle/DpXtKXRDh8p7Pnj76

Doneer