Online Marketeer

7 februari 2023

Online Marketeer
met kennis van websites, advertising en conversie optimalisatie

Contract: 32 uur
Vakgebied: Online Marketing – Fondsenwerving
Locatie: Amersfoort en gedeeltelijk vanuit huis

Ben jij de bevlogen professional die de droom van de Maag Lever Darm Stichting, een gezonde spijsvertering voor iedereen, helpt realiseren? En weet jij online marketingstrategie en uitvoering te combineren? Reageer dan op deze vacature!

Functieprofiel

De Maag Lever Darm Stichting is op zoek naar een energiek en gedreven zelfstandig talent, een collega die ons team versterkt en gaat voor impact. Wij willen graag van jou leren en we helpen jou ook verder in je ontwikkeling. Jij bent de innovatieve professional die ons met jouw specifieke kennis, inzicht en enthousiasme op het gebied van online marketing helpt in onze ambitie om Nederland een stuk gezonder te maken.

Je komt te werken binnen verschillende projecten van de Maag Lever Darm Stichting. Jouw kennis en expertise deel je niet alleen binnen deze projecten, maar neem je ook mee naar het vakteam Fondsenwerving om zo jouw collega’s te verrijken.

Je werkt nauw samen met onze andere online marketeer, communicatiemedewerkers, fondsenwervers en database marketeer. Je bent ook sparringpartner voor de collega’s in de andere vak- en projectteams.

Een greep uit jouw taken

Jij:

Jouw profiel

Jij bent analytisch, nauwkeurig, resultaatgericht en ondernemend. Daarnaast heb je:

Onze waardering

Als jij deze waarde aan onze stichting kunt toevoegen, dan zetten wij daar graag iets tegenover. De Maag Lever Darm Stichting heeft jou veel te bieden, zoals:

De Maag Lever Darm Stichting

Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is de droom van de Maag Lever Darm Stichting. Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, pijn, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken wij aan oplossingen. Dat doen we samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten, donateurs en vrijwilligers. En natuurlijk met al onze medewerkers die zich dagelijks inzetten om de droom van de Maag Lever Darm Stichting te realiseren. Persoonlijk, ondernemend, eigenwijs en nieuwsgierig zijn hierbij onze kernwaarden.

Wij strijden voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Doordat alle Nederlanders de kracht van de spijsvertering leren kennen als motor van hun gezondheid. Door toegang tot slimme vroegdiagnostiek mogelijk te maken en ziekten eerder op te sporen. En door mensen met spijsverteringsklachten te helpen taboes te doorbreken en met hen te strijden voor een betere kwaliteit van leven.

Wij geloven dat grip op de spijsvertering zorgt voor meer gezonde levensjaren en een betere kwaliteit van leven.

Reageren

Geeft dit je een goed ‘buikgevoel’?

De werving voor deze mooie functie is in handen van Saskia Rijnsburger van Talent Relations.
Reageren kan via rijnsburger@talentrelations.nl of neem telefonisch contact op: 06 – 4185 2200
We kijken uit naar je reactie!

Bij de MLDS hebben we veel aandacht voor een gezonde leefstijl en roken we niet. We reizen bij voorkeur met het openbaar vervoer of komen op de fiets naar het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort. Acquisitie is niet gewenst.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe collega?

Direct solliciteren

Doneer