Medewerker Collecte

19 juli 2022

Medewerker
Collecte

Contract: 24 – 32 uur
Vakgebied: Fondsenwerving
Locatie: Amersfoort en gedeeltelijk vanuit huis

Ben jij de bevlogen medewerker die kansen ziet en meehelpt de

droom van de Maag Lever Darm Stichting te realiseren?

Reageer dan op deze vacature!

Functieprofiel

De Maag Lever Darm Stichting is op zoek naar een enthousiaste en verbindende Medewerker Collecte.

In deze afwisselende rol ben jij o.a. hét aanspreekpunt voor collecte-organisatoren en lokale vrijwilligers. Jij bent samen met het collecteteam verantwoordelijk voor de organisatie van een succesvolle jaarlijkse collecte die in juni plaatsvindt.   

Je werkt samen met je collega’s binnen vakteam Fondsenwerving, met name gericht op Acties & Events. Een gezellig en divers team waar jij je direct thuis zult voelen. We bieden jou een leuke, dynamische job in een informele organisatie, waarin je een zinvolle bijdrage levert aan een gezonde spijsvertering voor iedereen

Een greep uit jouw taken

Jij:

Jouw profiel

Wij zoeken een enthousiaste, fijne collega die:

Onze waardering

Als jij deze waarde aan onze stichting kunt toevoegen, dan zetten wij daar graag iets tegenover. De Maag Lever Darm Stichting heeft jou veel te bieden, zoals:

De Maag Lever Darm Stichting

Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is de droom van de Maag Lever Darm Stichting. Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, pijn, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken wij aan oplossingen. Dat doen we samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten, donateurs en vrijwilligers. En natuurlijk met al onze medewerkers die zich dagelijks inzetten om de droom van de Maag Lever Darm Stichting te realiseren. Persoonlijk, ondernemend, eigenwijs en nieuwsgierig zijn hierbij onze kernwaarden.

Wij strijden voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Doordat alle Nederlanders de kracht van de spijsvertering leren kennen als motor van hun gezondheid. Door toegang tot slimme vroegdiagnostiek mogelijk te maken en ziektes eerder op te sporen. En door mensen met spijsverteringsklachten te helpen taboes te doorbreken en met hen te strijden voor een betere kwaliteit van leven.

Wij geloven dat grip op de spijsvertering zorgt voor meer gezonde levensjaren en een betere kwaliteit van leven.

De nieuwe campagne, Listen to your guts, laat zien dat er een diepere waarheid achter deze populaire kreet schuilt: Je spijsvertering vertelt je alles over je gezondheid. Ook zeggen we: Je leeft maar een keer. Een uitspraak die je met je neus op de feiten drukt. Dus neem je buik serieus, eet gezonder en check je poep. Doormiddel van verschillende communicatiemiddelen willen we een groot bereik genereren dit jaar zodat meer mensen bekend worden met het belang van de spijsvertering. Dit doen we door o.a. een tv-commercial, online media, een spijsverteringsquiz, een gids met leefstijltips en een test.
Check www.mlds.nl/guts voor meer info!

Reageren

Geeft dit je een goed ‘buikgevoel’?

E-mail dan je motivatie en CV uiterlijk 12 augustus 2022 onder vermelding van ‘Medewerker Collecte’ naar Marjanne Dokter via sollicitatie@mlds.nl. We kijken uit naar je reactie!

Bij de MLDS hebben we veel aandacht voor een gezonde leefstijl en roken we liever niet, of helpen je graag hiermee te stoppen. We reizen bij voorkeur met het openbaar vervoer of komen op de fiets naar het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort.

Acquisitie is niet gewenst.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe collega?

Direct solliciteren

Doneer