Junior fondsenwerver (particuliere donateurs) die gaat voor impact

7 juni 2021

Junior fondsenwerver
(particuliere donateurs)

Contract: 32 uur
Vakgebied: Fondsenwerving
Locatie: Amersfoort en gedeeltelijk vanuit huis

Ben jij de bevlogen professional die de droom van de Maag Lever Darm Stichting, een gezonde spijsvertering voor iedereen, helpt realiseren? Reageer dan op deze vacature!

Functieprofiel

De spijsvertering is bron van gezondheid en start van veel ziekte. De impact van een spijsverteringsziekte is levensgroot. De MLDS werkt via impactroutes aan een gezonder Nederland en voor spijsverteringspatiënten in het bijzonder. Om deze impactprojecten ook daadwerkelijk te realiseren zoeken wij constant naar donaties en donateurs. Mensen die vanuit hun betrokkenheid willen bijdragen aan onze doelen. Ben jij degene die de kansen ziet om alle kanalen te benutten om donateurs te werven en te binden? Ben jij resultaatgericht, heb je talent voor het schrijven van fondsenwervende teksten en scripts én heb je daarbij ook een goede dosis analytisch vermogen? Dan bij jij helemaal op je plek bij de MLDS.
Natuurlijk is het belangrijk dat je beschikt over een flinke dosis enthousiasme en kennis. Of je hebt ervaring in direct marketing en geïntegreerde campagnes en wil je de fondsenwervende aanpak eigen maken. Je werkt in deze rol heel nauw samen met de collega op particuliere donateurs. Samen gaan jullie nieuwe manieren van fondsenwerving ontwikkelen. In deze rol werk je ook voor een groot deel van je tijd samen met diverse collega’s aan impact vanuit de route- en projectteams.

Wij werken in een klein team met veel ambitie en waar echte verhalen de hoofdrol spelen.
Kortom: een uitdagende, afwisselende, boeiende rol waarin je een zinvolle bijdrage levert aan een gezonde spijsvertering, vroege opsporing en een betere kwaliteit van leven voor spijsverteringspatiënten.

Een greep uit jouw taken

Jij:

Jouw profiel

Natuurlijk zijn we op zoek naar een enthousiast, gedreven en resultaatgericht persoon. Maar bovenal zoeken we naar een echte teamspeler die:

Onze waardering

Als jij deze waarde aan onze stichting kunt toevoegen, dan zetten wij daar graag iets tegenover. De Maag Lever Darm Stichting heeft jou veel te bieden, zoals:

De Maag Lever Darm Stichting.
Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is de droom van de Maag Lever Darm Stichting. Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, pijn, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken wij aan oplossingen. Dat doen we samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten, donateurs en vrijwilligers.

Onze spijsverteringsysteem is van levensbelang, net als ons hart, onze hersenen en onze longen. De spijsvertering is bron van gezondheid en helaas ook de start van veel ziekten. Eigenlijk zou iedereen dit moeten beseffen. Alle ziekten ontstaan in darmen, zei Hippocrates, grondlegger van de geneeskunde meer dan 2000 jaar geleden. Door de spijsvertering te koesteren, kunnen we ziektes voorkomen en winnen we gezonde levensjaren. En door grenzen te verleggen, weten we dat de spijsvertering zelfs kan bijdragen aan het vroegtijdig ontdekken van ziektes in hele andere delen van het lichaam, zoals Parkinson.

Wij strijden voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Doordat alle Nederlanders de kracht van de spijsvertering leren kennen als motor van hun gezondheid. Door toegang tot slimme vroegdiagnostiek mogelijk te maken en ziektes eerder op te sporen. En door mensen met spijsverteringsklachten te helpen taboes te doorbreken en met hen te strijden voor een betere kwaliteit van leven.

Wij geloven dat grip op de spijsvertering zorgt voor meer gezonde levensjaren en een betere kwaliteit van leven.

Reageren

En, geeft dit een goed ‘buikgevoel’?
E-mail dan je motivatie en cv uiterlijk vrijdag 25 juni 2021 onder vermelding van ‘fondsenwerver’ t.a.v. Chantal Verheul via sollicitatie@mlds.nl. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Annemarie Kleiterp, aanvoerder HR en organisatie ontwikkeling, via 06-22471130.

Bij de MLDS hebben we veel aandacht voor een gezonde leefstijl en roken we liever niet, of helpen je graag hiermee te stoppen. We reizen bij voorkeur met het openbaar vervoer of komen op de fiets naar het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe collega?

Direct solliciteren

Doneer