Gezocht: ervaringsdeskundigen

14 maart 2023

Ervaringsdeskundige gezocht

Voor de subsidielijn ‘Right on Time’ zijn we op zoek naar mensen met een spijsverteringsaandoening. Het gaat om ervaringsdeskundigen op het gebied van slokdarmkanker en/of microbioomonderzoek. Met de subsidielijn stimuleren we wetenschappelijk onderzoek dat is gericht op vroegtijdige diagnose van spijsverteringsziekten.

Om te bepalen of wetenschappelijke onderzoeken subsidie krijgen van de Maag Lever Darm Stichting, beoordelen we de onderzoeksaanvragen samen met wetenschappelijke adviescommissies en panels met ervaringsdeskundigen. Dit zijn mensen die ervaring hebben met een specifiek onderwerp. Het panel beoordeelt of het onderzoek relevant is voor de patiënt.

Wat vragen we van een ervaringsdeskundige?

Of

De ideale ervaringsdeskundige

Wat bieden we?

Aanmelden

Is je belangstelling gewekt? Dan ontvangen we vóór 24 maart graag jouw aanmelding met korte motivatie en achtergrond per e-mail op research@mlds.nl. Meer informatie over de Maag Lever Darm Stichting vind je hier.

Ander nieuws

Je poep checken kan je leven redden

Maart is internationaal uitgeroepen tot darmkankermaand. Daarom vraagt de Maag Lever Darm Stichting deze maand extra aandacht voor darmkanker en de 7 signalen van darmkanker.

9 maart 2023

De Dikkedarmkanker keuzehulp: oncologen over hun ervaringen

Zaterdag 4 februari is het Wereldkankerdag. De MLDS vraagt die dag speciaal aandacht voor spijsverteringskankers, en in het bijzonder slokdarmkanker.

8 maart 2023

Buikbelang: een nationaal microbioom initiatief

Buikbelang is een initiatief van de Maag Lever Darm Stichting (MLDS), het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) en Wageningen University & Research (WUR).

6 maart 2023

Doneer aan de Maag Lever Darm Stichting

Al 13 donateurs steunden vandaag een gezonde spijsvertering voor iedereen.

Doneer