Gezocht: ervaringsdeskundigen

14 maart 2023

Ervaringsdeskundige gezocht

Voor de subsidielijn 'Right on Time' zijn we op zoek naar mensen met een spijsverteringsaandoening. Het gaat om ervaringsdeskundigen op het gebied van slokdarmkanker en/of microbioomonderzoek. Met de subsidielijn stimuleren we wetenschappelijk onderzoek dat is gericht op vroegtijdige diagnose van spijsverteringsziekten.

Om te bepalen of wetenschappelijke onderzoeken subsidie krijgen van de Maag Lever Darm Stichting, beoordelen we de onderzoeksaanvragen samen met wetenschappelijke adviescommissies en panels met ervaringsdeskundigen. Dit zijn mensen die ervaring hebben met een specifiek onderwerp. Het panel beoordeelt of het onderzoek relevant is voor de patiënt.

Wat vragen we van een ervaringsdeskundige?

Of

De ideale ervaringsdeskundige

Wat bieden we?

Aanmelden

Is je belangstelling gewekt? Dan ontvangen we vóór 7 april graag jouw aanmelding met korte motivatie en achtergrond per e-mail op research@mlds.nl. Meer informatie over de Maag Lever Darm Stichting vind je hier.

Ander nieuws

Nederlandse jongeren weten beter dan volwassenen dat alcohol schadelijk is

Nederlandse jongeren zijn in vergelijking met volwassenen beter op de hoogte van de schadelijkheid van alcohol. Dit blijkt uit vandaag gepubliceerd onderzoek. De Maag Lever Darm Stichting en KWF Kankerbestrijding lanceerden eerder dit jaar de campagne ‘Op je gezondheid?’.

3 oktober 2023

De opbrengst van de collecte 2023

De collecte van 2023 van de Maag Lever Darm Stichting is bijna afgerond. Tot nu toe hebben we dit jaar met de collecte € 426.025,- opgehaald!

25 september 2023

MLDS brengt onderwerpen in voor verkiezingsprogramma’s politieke partijen

In aanloop naar de verkiezingen zijn alle politieke partijen bezig hun partijprogramma's vorm te geven. De Maag Lever Darm Stichting (MLDS) levert met vier belangrijke onderwerpen input om de gezondheid van Nederland te verbeteren en te zorgen voor een betere kwaliteit van leven voor mensen met een spijsverteringsziekte.

2 augustus 2023

Doneer aan de Maag Lever Darm Stichting

Al 0 donateurs steunden vandaag een gezonde spijsvertering voor iedereen.

Doneer
7 oktober is Deltaplan Ameland
Doneer nu voor onderzoek naar alvleesklierkanker.
Doneer nu
Al meer dan €90.000 opgehaald