Financieel Medewerker Startersfunctie

16 mei 2022

Financieel
Medewerker Starter

Contract: 28 – 40 uur
Vakgebied: Bedrijfsvoering
Locatie: Amersfoort en gedeeltelijk vanuit huis

Ben jij de bevlogen medewerker die kansen ziet en de droom van de Maag Lever Darm Stichting en het Diabetes Fonds helpt realiseren? Reageer dan op deze vacature!

Functieprofiel

De Maag Lever Darm Stichting en het Diabetes Fonds zijn op zoek naar een gedreven, startende Financieel Medewerker die ons gezamenlijke Shared Service Centre Finance gaat versterken!
Dit team bestaat uit 3 enthousiaste medewerkers die uitkijken naar jouw komst!

Wij zoeken een collega die enthousiast en betrokken is, iemand die goed zelfstandig kan werken én de kracht van samenwerking kent en weet te benutten.
Ruime ervaring op financieel gebied is niet noodzakelijk, we staan klaar om je alle kneepjes van het vak te leren. Uiteraard is het wel belangrijk dat je affiniteit hebt met het vakgebied.

We bieden jou een uitdagende, afwisselende startersfunctie aan in een informele organisatie, waarin je een zinvolle bijdrage levert aan een gezonder stukje Nederland.
Voor deze functie kom je in dienst bij de Maag Lever Darm Stichting.

Een greep uit jouw taken

Jij:

Jouw profiel

We zoeken een enthousiaste en gedreven teamspeler die:

Onze waardering

Als jij deze waarde aan onze stichting kunt toevoegen, dan zetten wij daar graag iets tegenover. De Maag Lever Darm Stichting heeft jou veel te bieden, zoals:

De Maag Lever Darm Stichting

Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is de droom van de Maag Lever Darm Stichting. Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, pijn, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken wij aan oplossingen. Dat doen we samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten, donateurs en vrijwilligers. En natuurlijk met al onze medewerkers die zich dagelijks inzetten om de droom van de Maag Lever Darm Stichting te realiseren. Persoonlijk, ondernemend, eigenwijs en nieuwsgierig zijn hierbij onze kernwaarden. Wij geloven dat grip op de spijsvertering zorgt voor meer gezonde levensjaren en een betere kwaliteit van leven.

Diabetes Fonds

Ruim 1,2 miljoen Nederlanders met diabetes en 1.000 nieuwe diagnoses per week: diabetes is een van de grootste gezondheidsproblemen van deze tijd. De rol van het Diabetes Fonds is daardoor relevanter dan ooit. We maken ons sterk om diabetes te voorkomen en te genezen. Tegelijkertijd zetten we onze schouders onder een betere kwaliteit van leven en proberen we de gezonde keuze makkelijk te maken voor iedereen in Nederland. Ons wapen: wetenschappelijk inzicht. Zo werken we stap voor stap toe naar een diabetesvrije generatie. Help je mee?

Reageren

Zin om bij ons aan de slag te gaan?

Mail je motivatie en CV uiterlijk 19 juni 2022 onder vermelding van ‘Financieel Medewerker’ naar Marjanne Dokter (HR) via sollicitatie@mlds.nl.

Voor meer info over deze functie kan je contact opnemen met Saskia van Engelen: saskiavanengelen@mlds.nl
We kijken uit naar je reactie!

Bij de MLDS hebben we veel aandacht voor een gezonde leefstijl en roken we liever niet, of helpen je graag hiermee te stoppen. We reizen bij voorkeur met het openbaar vervoer of komen op de fiets naar het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort.

Acquisitie is niet gewenst.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe collega?

Direct solliciteren

Doneer