Communicatiemedewerker online

28 april 2021

Online communicatie is een van de speerpunten van de MLDS. De stichting zet online media on voor de corporate communicatie, maar ook voor voorlichting en fondsenwerving

Communicatie
medewerker online

De functie

Sla jij helemaal aan op gezonde voeding en ben jij daarmee de strijder die de droom van de Maag Lever Darm Stichting, een gezonde spijsvertering voor iedereen, realiseert?

Wij zijn op zoek naar een communicatiemedewerker online voor:

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een energiek en gedreven talent die het team echt verstérkt. We zetten ons in op impact en jij wil daar een belangrijke bijdrage in leveren. Wij willen graag van jou leren en we helpen jou ook verder in je ontwikkeling. Jij staat stevig in je schoenen als de innovatieve professional die ons met jouw kennis, inzicht en enthousiasme helpt in onze ambitie naar impact.

Met jouw professionaliteit en verbindende talenten zorg jij dat we met elkaar echt het verschil kunnen maken en onze impactdoelstellingen behalen. Dat doe jij in een leidende en sturende rol in samenwerking met de multidisciplinaire projectteams.

Wij hebben de ambitie dat onze medewerkers als ambassadeurs gemotiveerd bijdragen aan een gezonde spijsvertering voor iedereen. We hebben betekenisvol werk en dat is voelbaar op de werkvloer. Dit doen we dan ook binnen een organisatiestructuur waarbij medewerkers binnen kaders veel verantwoordelijkheid krijgen en hierbinnen hun eigen talenten kunnen benutten en ontwikkelen. Projectmatig werken staat centraal. Wij bouwen met elkaar aan een gedreven organisatie waarbij het verschil maken voor de patiënte centraal staat. Persoonlijk, ondernemend, eigenwijs en nieuwsgierig zijn hierbij de- kernwoorden. Alle (nieuwe) collega’s krijgen een inspirerend inzicht in de werking van de spijsvertering en wat dit voor jou kan betekenen enerzijds, anderzijds is het belangrijk dat je de uitdaging van spijsvertering kan en wilt begrijpen. Zo word ook jij ambassadeur voor de spijsvertering in Nederland.

Intern voeg jij een extra vleugje ongedwongenheid toe aan de informele sfeer bij ons op de werkvloer.

Een greep uit jouw verhaal

Jij:

Jouw profiel

Je bent creatief, nauwkeurig, flexibel, resultaatgericht en ondernemend. Daarnaast heb je, maar bovenal zoeken we naar een echte teamspeler die:

Onze waardering

Als jij deze waarde aan onze stichting kunt toevoegen, dan zetten wij daar graag iets tegenover. De Maag Lever Darm Stichting heeft jou veel te bieden, zoals:

De Maag Lever Darm Stichting.
Een gezonde spijsvertering voor iedereen, dat is de droom van de Maag Lever Darm Stichting. Twee miljoen Nederlanders kampen dagelijks met schaamte, angst of onmacht door spijsverteringsaandoeningen. Voor hen werken wij aan oplossingen. Dat doen we samen met artsen, onderzoekers, wetenschappers, patiënten en hun naasten, donateurs en vrijwilligers.

Onze spijsvertering is van levensbelang, net als on hart, onze hersenen en onze longen. Eigenlijk zou iedereen dut moeten beseffen. Alle ziekten ontstaan in darmen, zie Hippocrates, grondlegger van de geneeskunde. Meer dan 2000 jaar later kunnen we hem alleen maar gelijk geven. En weten we ook dat door goed voor je darmen te zorgen, he allerlei ziektes kunt voorkomen. Oók ziektes waar je niet meteen aan denkt, zoals Alzheimer en Parkinson. Dat maakt de spijsvertering de bron van gezondheid en de start van veel ziekten.

Wij strijden voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Doordat alle Nederlands de kracht van de spijvertering leren kennen als motor van hun gezondheid. Door toegang tot slimme vroegdiagnostiek mogelijk te maken en ziektes eerder op te sporen. En door mensen met spijsverteringklachten te helpen taboes te doorbreken en met hen te strijden voor een betere kwaliteit van leven.

Wij geloven dat grip op de spijsvertering zorgt voor gezondheid en kwaliteit van leven.

Reageren

Wil jij een medestrijder worden?
E-mail dan je motivatie en cv uiterlijk 13 mei 2021 onder vermelding van ‘communicatiemedewerker online ’ t.a.v. Chantal Verheul via sollicitatie@mlds.nl. Heb je vragen over deze functie? Neem dan contact op met Annemarie Kleiterp (HR) via 06-22 47 11 30.

Bij de MLDS hebben we veel aandacht voor een gezonde leefstijl en roken we niet. We reizen bij voorkeur met het openbaar vervoer of komen op de fiets naar het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort. Vanzelfsprekend zijn alle geldende maatregelen en adviezen rondom Covid-19  voor ons nu leidend.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe collega?

Direct solliciteren

Doneer