Administratief medewerker Kennis

12 september 2023

Administratief
medewerker

Contract: 32 uur
Vakgebied: Wetenschappelijk Onderzoek (administratieve kant)
Locatie: Amersfoort en gedeeltelijk vanuit huis

Ben jij die bevlogen medewerker die kansen ziet en meehelpt de droom van de Maag Lever Darm Stichting te realiseren? Reageer dan op deze vacature!

Functieprofiel

Wij zijn op zoek naar een administratieve topper, een collega die ons team versterkt en gaat voor impact! Jij kan met opgedane kennis, inzicht en enthousiasme een waardevolle bijdrage leveren aan onze ambitie om Nederland een stuk gezonder te maken.

Wat ga je doen?
In deze rol kom je te werken binnen het vakteam Kennis en ben je als administratief medewerker verantwoordelijk voor het ondersteunen van lopende onderzoeken, je houdt de processen nauwlettend in de gaten en pakt diverse administratieve taken op.

Je staat positief in het leven, bent gedreven en maakt nieuwe werkzaamheden snel eigen. Je bent flexibel en kan gemakkelijk je weg vinden in bestaande structuren.
Daarnaast is het mooi meegenomen als je affiniteit hebt met de missie van de Maag Lever Darm Stichting: Een gezonde spijsvertering voor iedereen!

Een greep uit jouw taken

Jij:

Jouw profiel

Wij zoeken een echte teamspeler die:

Onze waardering

Als jij deze waarde aan onze stichting kunt toevoegen, dan zetten wij daar graag iets tegenover. De Maag Lever Darm Stichting heeft jou veel te bieden, zoals:

De Maag Lever Darm Stichting

Bij de Maag Lever Darm Stichting werken we met 41 enthousiaste collega’s elke dag samen aan onze droom: Een gezonde spijsvertering voor iedereen. Dat doen we met hulp van artsen, onderzoekers, vrijwilligers, collectanten en donateurs.

We financieren wetenschappelijk onderzoek dat spijsverteringsziekten vroegtijdig opspoort, zodat genezing vaak nog mogelijk is. Ook zetten we ons in voor de twee miljoen Nederlanders die dagelijks kampen met schaamte, angst of onmacht als gevolg van spijsverteringsaandoeningen. Maar nog liever willen we voorkomen dat iemand een spijsverteringsziekte ontwikkelt.
Daarom zeggen we tegen iedereen in Nederland: Listen to your guts! Want je spijsvertering vertelt je alles over je gezondheid.

Reageren

Geeft dit je een goed ‘buikgevoel’?

Stuur je motivatie en CV voor 1 oktober aanstaande naar sollicitatie@mlds.nl t.a.v. Marjanne Dokter (HR). Wanneer wij al eerder een geschikte kandidaat gevonden hebben, dan sluiten wij de vacature. We kijken uit naar je reactie!

Bij de MLDS hebben we veel aandacht voor een gezonde leefstijl en roken we niet. We reizen bij voorkeur met het openbaar vervoer of komen op de fiets naar het Huis voor de Gezondheid in Amersfoort.

Acquisitie is niet gewenst.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe collega?

Direct solliciteren

Doneer