Maag Lever Darm Stichting ontvangt ruim 1,5 miljoen euro van Vriendenloterij

Gepubliceerd op: 16 februari 2017

Maag Lever Darm Stichting ontvangt ruim 1,5 miljoen euro van Vriendenloterij

Ruim 500.000 deelnemers van de Vriendenloterij hebben een recordbedrag van 56,6 miljoen euro opgehaald voor 48 goede doelen. Van die totaalopbrengst ontvangt de Maag Lever Darm Stichting ruim 1,5 miljoen euro. Dankzij de opbrengst kan de stichting blijven investeren in belangrijk wetenschappelijk onderzoek en voorlichting. 
Bernique Tool en Pieter Plaisier nemen nemen de cheque in ontvangst
van Marieke van Schaik (foto: Roy Beusker)

 

De cheque werd gister overhandigd tijdens het Goed Geld Gala in Amsterdam. Bernique Tool, directeur van de Maag Lever Darm Stichting: ‘Het is echt fantastisch dat we zo’n grote bijdrage mogen ontvangen van de Vriendenloterij. Voor ons werk, het bestrijden en voorkomen van spijsverteringsziekten, ontvangen we geen steun van de overheid. Deze steun in de rug helpt ons heel goed verder!’

 

De Vriendenloterij werft fondsen voor goede doelen die werken aan gezondheid en welzijn. Daarnaast steunt de organisatie maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen of mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Ruim 500.000 huishoudens spelen mee voor 48 goede doelen en ruim 3300 clubs en verenigingen in Nederland.

Meespelen met de Vriendenloterij en de Maag Lever Darm Stichting steunen kan. Meld u hier aan.

 

Bron: Maag Lever Darm Stichting

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven