Je spijsvertering wil je aandacht

Gepubliceerd op: 14 juni 2019

Je spijsvertering heeft je aandacht nodig! Je spijsvertering is namelijk van levensbelang. Net zo belangrijk als je longen, je hart en je hersenen. Daarom zijn wij begin mei van start gegaan met een nieuwe campagne om de spijsvertering op de kaart te zetten.

Je spijsvertering kan je bang maken, schaamte bezorgen, je wereld klein maken, maar het kan je ook energie geven en in balans brengen.

Bijna één op de vier Nederlanders was in 2017 bij de huisarts met maag-, darm-, of levergerelateerde klachten. Dit ging vaak om onschuldige klachten, maar helaas ook veel te vaak over aandoeningen. In 2017 overleden er 15.000 Nederlanders aan een aandoening aan hun spijsverteringskanaal. Veelal ging het hierbij om spijsverteringskankers.

Kijk voor meer informatie en download het magazine op jespijsvertering.nl

Je spijsvertering

De spijsvertering is een cruciaal onderdeel van je leven. Ze kan je schaamte bezorgen, bang maken. Maar ook kracht geven en energie. Wil je weten wat je spijsvertering voor jou betekent, waarom het je beste vriend maar ook je grootste vijand kan zijn? Dat lees je in ons online magazine Spicy.

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven