Gepubliceerd op: 29 april 2015

De inschrijving voor de Zuiderzee Klassieker op zaterdag 26 september is geopend. Deze editie is een eerbetoon aan iedereen die strijdt tegen darmkanker. Een eerbetoon aan (ex-)patiënten, maar ook aan artsen, onderzoekers en vrijwilligers. Want wij respecteren hun doorzettingsvermogen en lef enorm. Daarom roepen wij jou op deel te nemen aan de Zuiderzee Klassieker op 26 september 2015.

Fiets mee: No guts, no glory

De editie in 2015 gaat over het tonen van lef en moed. Over uitdagingen en strijd aangaan. Voor alle mensen die vechten tegen darmkanker. En namens alle artsen, verpleegkundigen, onderzoekers, vrijwilligers en familie en vrienden van patiënten die dagelijks de strijd helpen aangaan. Omdat we zo verschrikkelijk trots op ze zijn. Omdat we hen zo graag willen eren, dat wij zelf eens een uitdaging aangaan.

Door deel te nemen aan de Zuiderzee Klassieker pak je die uitdaging. Een sportieve strijd die wordt ondersteund door vele sponsoren. Want uiteindelijk is dat ons ultieme doel: met onze uitdaging ervoor zorgen dat we genoeg geld ophalen om belangrijk onderzoek in de strijd tegen darmkanker te ondersteunen. Zodat we samen darmkanker het nakijken geven.

Durf jij de uitdaging aan? Kijk voor meer informatie en inschrijving op:www.zuiderzeeklassieker.nl

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven