Gazpacho

Een lekker en gezond recept voor vezelrijke gazpacho; een koude soep van tomaat, paprika en kruiden.

Gerookte paprika-amandelsoep

Er is geen keuken die groentes zo lekker en gezond op tafel weet te krijgen als de mediterrane. Daarom presenteren we je graag deze smakelijke en vezelrijke paprika-amandelsoep uit het boek ‘Hartstikke Mediterraan’ van Jansen & Jansen. Dit leuke kookboek staat namelijk vol makkelijke recepten uit de mediterrane keuken. Eet smakelijk! 
Lees meer

Groene lenteschotel

Groene lenteschotel Voor wie wil genieten van heerlijke gerechten én gezond en fit wil leven is de mediterrane keuken op het lijf geschreven. Veelzijdige recepten met veel groente, vis en peulvruchten staan dagelijks op het menu. Wij inspireren je daarom graag met enkele pure, gezonde recepten uit het boek ‘Hartstikke
Lees meer

Pastinaakpuree

Pastinaakpuree

Pastinaakpuree Deze pastinaakpuree is een ontzettend lekker, vezelrijk en ook nog eens makkelijk om te maken. Een goede vervanger voor aardappel(puree) als je bijvoorbeeld meer groenten wilt eten. Eet smakelijk! Ingrediënten (voor 2 personen) 200 gram pastinaak 1 el roomboter of kokosolie Zout en peper naar smaak 2 tl Kaneel
Lees meer

Zoete aardappelfriet

Zoete aardappelfriet

Zoete aardappelfriet Misschien weet je allang dat zoete aardappelfriet een gezondere keuze is dan gewone friet. En dan bedoelen we natuurlijk niet zoete aardappelfriet uit de frituurpan, maar uit de oven. Vezelrijk en ontzettend lekker! Ingrediënten Zoete aardappel Olijfolie Kaneel Cayennepeper Zout Vezels Per portie zoeteaardappel friet 2,5 gram vezels. Vezels
Lees meer

VIDEO | Vezel-up! Ontbijtkoek

Vezel-up je ontbijtkoek. Van suikerrijke, traditionele ontbijtkoek met weinig vezels naar een vezelrijker alternatief!

Springrolls met dip

Springrolls

Ze zijn ontzettend lekker, gezond en zien er ook nog een feestelijk en kleurrijk uit. Deze springrolls komen uit het boek ‘Eet als een expert – Party Time’ van I am a foodie.

Bon appetit!

Bietenburger

Bietenburger

Een gezonde burger! Hoe lekker is dat? Met deze bietenburgers maak je van jouw favoriete guilty pleasure een gezonde variant. Dit recept komt uit het boek ‘Eet als een expert – Party Time’ van I am a foodie.

Smullen maar!

Mangotaart – I am a foodie

Mangotaart

Gezond snoepen! Wie wil dat nou niet? Met deze overheerlijke plantaardige mangotaart maak je jouw feestje tot een succes. Dit recept komt uit het boek ‘Eet als een expert – Party Time’ van I am a foodie.

En hij is ook nog eens helemaal vegan!

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven