Springrolls met dip

Springrolls

Ze zijn ontzettend lekker, gezond en zien er ook nog een feestelijk en kleurrijk uit. Deze springrolls komen uit het boek ‘Eet als een expert – Party Time’ van I am a foodie.

Bon appetit!

Bietenburger

Bietenburger

Een gezonde burger! Hoe lekker is dat? Met deze bietenburgers maak je van jouw favoriete guilty pleasure een gezonde variant. Dit recept komt uit het boek ‘Eet als een expert – Party Time’ van I am a foodie.

Smullen maar!

Mangotaart – I am a foodie

Mangotaart

Gezond snoepen! Wie wil dat nou niet? Met deze overheerlijke plantaardige mangotaart maak je jouw feestje tot een succes. Dit recept komt uit het boek ‘Eet als een expert – Party Time’ van I am a foodie.

En hij is ook nog eens helemaal vegan!

Chocoshake

Een ‘vette’ chocoshake boordevol vezels – een echt verwenmomentje voor jezelf of je kleintje!

VIDEO | Vezel-up! Havermoutpizza

Vezel-up je pizza! Van vezelarme pizza naar een vezelrijke variant gemaakt met havermout. Who’s in for a pizza party?

VIDEO | Vezel-up! Pannenkoeken

Vezel-up je pannenkoeken! Van vezelarme pannenkoeken naar een vezelrijke variant: volkoren pannenkoeken met bosbessen. Lekker én gezond!

VIDEO | Vezel-up! Fris yoghurtontbijt

Vezel-up je ontbijt! Yoghurt met cornflakes: een snel ontbijtje. Maar helaas niet zo vezelrijk. Hier een recept voor een vezelrijk ontbijt met o.a. yoghurt, havermout, appel en noten. Fris, lekker en snel!

Coleslaw met frisse dressing

Coleslaw met Yakult dressing Een klassieker: coleslaw salade. Heerlijk verfrissend voor een warme zomerdag en ook nog eens vezelrijk! Wij maakten deze salade nét even anders: met een twist van Yakult Plus in de dressing. Lekker als lunch, of bij de barbecue.  Ingrediënten Voor 2 tot 3 porties 300 gram
Lees meer

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven