Informatie over de test

Over de vezeltest

Deze test is met de grootst mogelijke zorg tot stand gekomen, en gecontroleerd door onafhankelijke en deskundige referenten. De test is samen met MDL-artsen en een diëtist ontwikkeld en bevat drie elementen: je ingeschatte inname van voedingsvezels, vocht en je dagelijkse beweging. Allemaal onderdelen die belangrijk zijn voor je buikgezondheid. Wil je weten waarom? Lees dan ‘het geheim achter de test’.

MLDS_HGIJB_Logo_RGB

Deze test is ontwikkeld voor personen zonder een onderliggende aandoening. De test is geen vervanging voor een consult bij een huisarts of medisch specialist. De test is nadrukkelijk geen diagnose. Heb je klachten, of twijfel je aan je buikgezondheid? Neem dan contact op met een arts. Zie hiervoor ook onze disclaimer.

Je kunt maximaal 5 sterren verdienen, en je kunt zelfs zien in welke onderdelen je goed scoort en in welke onderdelen je nog wat kunt verbeteren. En natuurlijk geven we je ook tips afgestemd op jouw score. Die tips geven we ook met het idee dat er geen onderliggende aandoening is. Wanneer je ergens last van hebt, kunnen weer hele andere adviezen gelden.

Inschatting
Stel: je scoort 5 sterren, kun je dan met zekerheid zeggen dat je buikgezondheid op en top is? Of geeft een uitslag van 1 ster gegarandeerd aan dat er iets niet goed is? Nee. De test is een inschatting van je buikgezondheid, waarin bovendien niet alle componenten zijn meegenomen (zoals bijvoorbeeld de inname van alcohol). Degene die het beste kan beoordelen of de testuitslag voor jou echt klopt, dat ben je zelf.

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven