Mobiel collecteren

via WhatsApp

Naast de veilige deur tot deur collecte en de online collectebus, kun je dit jaar ook mobiel collecteren via WhatsApp. Daar kun je voor de collecte al mee beginnen. Help je ook mee? Het is super makkelijk.

Hoe werkt het?

Mobiel collecteren werkt via WhatsApp en is ontzettend makkelijk en veilig. Vlak voor en tijdens onze collecteweek ontvang je van ons een SMS en/of een e-mail met daarin de link naar onze speciale mobiele collecte website.

Heb je geen SMS en/of e-mail ontvangen vlak voor of tijdens de collecteweek (20 t/m 25 juni 2022), klik dan op de onderstaande link of scan de onderstaande QR-code. Je komt dan meteen op onze speciale mobiele collecte website.

Op die speciale mobiele collecte website, hebben wij al een WhatsApp bericht voor je klaar gezet. In dit bericht staat een link naar een veilige iDeal betaalomgeving. Het bericht stuur je aan al je vrienden en familie en zij kunnen dan veilig, anoniem en eenmalig doneren.

Klik hier voor de mobiele collecte website

Of scan deze QR-code voor de mobiele collecte website

Goed om te weten!

Als iemand een bijdrage geeft via de donatielink in jouw WhatsApp bericht, dan wordt deze bijdrage op de rekening van de Maag lever Darm Stichting gestort via Stichting Derdengelden CM Payments (NL54 DEUT 0265 2518 34). CM incasseert de donaties namens de Maag Lever Darm Stichting. Op het afschrift staat: Naam: Maag lever Darm Stichting Stichting Via Stichting Derdengelden Cm Payments. Omschrijving: Mobiele collecte

Is collecteren via Whatsapp veilig?
Ja, collecteren via WhatsApp is veilig. Het platform van de mobiele collecte is de website “mii.io”. Deze website is betrouwbaar en goedgekeurd. De link van onze mobiele collecte in WhatsApp, met de vraag om een bijdrage, verwijst ook naar deze website. We kunnen ons voorstellen dat mensen voorzichtig zijn met betaalverzoeken via WhatsApp. Om de mensen naar wie je jouw boodschap stuurt gerust te stellen, kun je deze boodschap naar eigen wens personaliseren. Ook is het goed om te weten dat de betaling altijd veilig, vertrouwd en anoniem via iDEAL gaat.

Tip: verstuur eerst een bericht aan iemand die je kent om het uit te proberen. Je zult zien dat collecteren via WhatsApp makkelijk én veilig is.

Kunnen mijn vrienden en familie de online collectelink delen via WhatsApp?
Ja, dat kan! Als ze jouw berichtje in WhatsApp aanklikken, kunnen ze de optie ‘Doorsturen’ kiezen. Vervolgens komen ze in een scherm waar ze jouw berichtje kunnen doorsturen naar hun eigen vrienden, familie etc. Alle bijdragen worden opgeteld bij de totaalopbrengst van de mobiele collecte van de MLDS.

Hoe weet ik wat ik heb opgehaald?
Je kunt helaas niet zien wat jij persoonlijk hebt opgehaald. Wel zie je in de teller de live tussenstand van de mobiele collecte.

Op welke rekening wordt het geld dat ik heb opgehaald gestort?
Het geld wordt op de rekening van de Maag Lever Darm Stichting via Stichting Derdengelden CM Payments gestort (NL54 DEUT 0265 2518 34). Op het afschrift staat: “Naam”: Maag Lever Darm Stichting Via Stichting Derdengelden Cm Payments. CM int incasseert de donaties namens de Maag Lever Darm Stichting.

Tot wanneer kan ik collecteren via WhatsApp?
De mobiele collecte loopt t/m 28 juni. Je kunt ook een eigen collectebus aanmaken via https://collectebus.mlds.nl/ Je kunt dan het hele jaar door collecteren.

Hoe meld ik mij af voor de sms’jes?
Op de mobiele collecte website vind je rechts onderaan (in de footer) de afmelden optie.

Wat gebeurt er met het geld dat ik heb opgehaald?
De Maag Lever Darm Stichting strijdt voor een gezonde spijsvertering voor iedereen. Samen met artsen, wetenschappers en onderzoekers strijden wij voor oplossingen. En daar is geld voor nodig.
Fijn dat je ook meehelpt, want alleen samen maken we voorlichting en wetenschappelijk onderzoek naar spijsverteringsziekten zoals coeliakie, de ziekte van Crohn of darmkanker, mogelijk.

Mijn vraag staat er niet tussen. Waar kan ik mijn vraag stellen?
Je kunt contact opnemen met het collecteteam via collecte@mlds.nl. Zij helpen je graag verder.

Wil je meer doen?

De Maag Lever Darm Stichting is de drijvende kracht in het realiseren van een gezonde spijsvertering voor iedereen. En dat is hard nodig, want Nederland telt ruim 2 miljoen patiënten met een spijsverteringsaandoening. Door onderzoek mogelijk te maken en voorlichting te geven redden we levens. Voor dit belangrijke werk zijn we afhankelijk van donaties en de inzet van vrijwilligers. Help ook mee!

Doneer aan de Maag Lever Darm Stichting

Doneer