CollecteWeb

CollecteWeb helpt jou met de collecte

CollecteWeb is de plek voor organisatoren om alle zaken te regelen. In CollecteWeb kan je:

Inloggen op collectweb

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik inloggen?

Ga naar mlds.collecteweb.nl. Hier kun je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Je gebruikersnaam is je e-mailadres.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Je kunt op mlds.collecteweb.nl klikken op ‘wachtwoord vergeten’ en je e-mailadres invullen. Je krijgt per mail een instructie om een nieuw wachtwoord in te stellen.

Hoe werkt CollecteWeb?

We kunnen ons voorstellen dat je het soms even niet meer weet. Je werkt er natuurlijk niet elke dag mee. Bekijk daarom hier de handleiding van CollecteWeb.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Het is mogelijk om op drie manieren een (na)bestelling te plaatsen. Onze voorkeur gaat uit naar het online plaatsen van de bestelling.

  1. Online via mlds.collecteweb.nl – Ga naar ‘Bestellingen’ en klik op de ‘+’ rechtsboven in een (na)bestelling te plaatsen.
  2. Telefonisch via 033 752 35 55 – Het is mogelijk om telefonisch je bestelling door te geven. Wij zullen samen de bestelling plaatsen.
  3. Via de e-mail, collecte@mlds.nl – Mocht je niet kunnen of willen bestellen via de site of telefonisch, dan mag je het doorgeven via de mail. Graag horen wij wat jouw collecteplaats is, hoeveel collectanten je verwacht te hebben en of je nog materialen thuis hebt.

Vragen?

Je kunt ons bereiken via: 033-7523555 (ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur) of via e-mail: collecte@mlds.nl

mail ons
Doneer