BESTELLEN

In CollecteWeb kun je jouw materialen bestellen voor de collecte. Een eventuele nabestelling plaats je op dezelfde wijze als een reguliere bestelling. De collectematerialen worden vanaf maart 2019 verzonden. Controleer de materialen direct bij ontvangst zodat je, indien noodzakelijk, ontbrekende materialen na kunt bestellen.

Het is mogelijk om op drie manieren uw (na)bestelling te plaatsen. Online is het snelst en makkelijkst, maar mocht je ergens tegenaan lopen, neem dan vooral contact met ons op.

  1. Online via mlds.collecteweb.nl - Ga naar 'Bestellingen' en klik op de '+' rechtsboven in een (na)bestelling te plaatsen.
  2. Telefonisch via 033 752 35 55 - Het is mogelijk om telefonisch uw bestelling door te geven. Wij zullen samen met jou de bestelling plaatsen.
  3. Via de e-mail, collecte@mlds.nl - Mocht je niet kunnen of willen bestellen via de site of telefonisch, dan mag je het doorgeven via de mail. Graag horen wij wat jouw collecteplaats is, hoeveel collectanten je verwacht te hebben en of je nog materialen in bezit hebt.

Naast de bestelling die je ingeeft via CollecteWeb, ontvang je automatisch de zogenaamde financiële mailing, deze bestaat uit:

  • Collecte afrekenstaat in tweevoud (voor de financiële afwikkeling)
  • Collectantenlijst
  • Etikettenstickers voor legitimatiekaartjes/telbriefjes
  • Sealbag en Stortingsspecificatie ABN AMRO
  • Afstortinstructie
  • Retourenvelop

Hulp bij CollecteWeb

Als je tegen zaken aanloopt bij het inloggen, of vragen hebt over CollecteWeb en het bestellen van materialen, raadpleeg dan de handleiding. Deze kan je bekijken via de rode knop.

 

Contact
Ondervind je nog steeds problemen, neem dan contact op met het Collecteteam! Bel 033-7523555 (ma t/m vr tussen 09.00 – 17.00 uur) of mail naar: collecte@mlds.nl.

 

Ontvang 1x per maand onze gratis e-mail nieuwsbrief

Naar boven